- Дата и час: 08 Яну 2025, 17:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
Трябва до последно нищо да не се знае, така е по-хубаво! Иначе започваш да се чувстваш неангажиран, което не е добре
- reformative
- Младши потребител
Не съм съгласна, че така е по - хубаво!!!
- bayleaf_2008
- Младши потребител
Много моля , bobi_vasilev да си включи личните , ако е удобно.
- nelimia
- Нов потребител
Това чакане е ужасно
- bayleaf_2008
- Младши потребител
za teb ne e, ili pone ne bi triabvalo da budebayleaf_2008 написа:Това чакане е ужасно
- lawyers1
- Младши потребител
lawyers1 написа:za teb ne e, ili pone ne bi triabvalo da budebayleaf_2008 написа:Това чакане е ужасно
Носят се мълви за "сърдити старчета"....колеги, които ще обжалват решението с което ще се гласуват кандидатите в цялост и частично за конкретни лица, с което ще се блокира встъпването им в длъжност...
Излиза, че сърдитите старчета не са само от ВСС, но и сред нас...сега ще излязат наяве с целия си блясък...не е страшен победеният...страшен е победеният, който не приема този факт..., но най-вече за себе си...
Весело летуване, в лятото...
- bluelake
- Младши потребител
Aбе май френдо, нали не считаш. че ти ако си класиран за където и да е си голям познавач, да и аз не съм съгласен с факта , че определен тип ТОЧНО ОТ ТОЯ ФОРУМ, е класиран, даже допуснат до изпит с решение като мойто, а не е споделил неща, които съм направил аз! Ти кво очакваш, майка ти да те пусне първи?
Ти / Вие , колега знаете ли кво Е ИАА, ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ, това, значи, ...... ви сте класиран честно, можете ли колега да МИ отговорите на въпроса, каква е разликата между непредпазливостта по ЗАНН и по НК, не можете(да сугласен съм , че можете ако го публикувате утре, аз ще ви кажа, 4е и аз бях посредствен, И КВО?, нИЩО , ДОГОДИНА ще избия и теб и всички плазмодий като теб, защото не съм на ясно, дали си в системата, но докато има скапаняци като тебе, майка и татко ще дейстав! Аз съм се явявал през два дни пред колежка, която е председател на състав в НК при СРС, и тя горката не знае защо е там, може бо ме чака!ТАКА, ЧЕ КОЛЕГА, ...... ВИ!
вие г-н доцент и други като вас, знаят ли що е касационна жалба и дали сте си мили задниците с такъв сапун, така, че казвам пак и на вас и на останалите, "класирани по честен начин П.... В. Л....а!
щВие и сички други, не го заслужавате, особенно оня сопол Ралитсарбг, ако имате обръщения към мен, давайте склонен съм към вас!
Ти / Вие , колега знаете ли кво Е ИАА, ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ, това, значи, ...... ви сте класиран честно, можете ли колега да МИ отговорите на въпроса, каква е разликата между непредпазливостта по ЗАНН и по НК, не можете(да сугласен съм , че можете ако го публикувате утре, аз ще ви кажа, 4е и аз бях посредствен, И КВО?, нИЩО , ДОГОДИНА ще избия и теб и всички плазмодий като теб, защото не съм на ясно, дали си в системата, но докато има скапаняци като тебе, майка и татко ще дейстав! Аз съм се явявал през два дни пред колежка, която е председател на състав в НК при СРС, и тя горката не знае защо е там, може бо ме чака!ТАКА, ЧЕ КОЛЕГА, ...... ВИ!
вие г-н доцент и други като вас, знаят ли що е касационна жалба и дали сте си мили задниците с такъв сапун, така, че казвам пак и на вас и на останалите, "класирани по честен начин П.... В. Л....а!
щВие и сички други, не го заслужавате, особенно оня сопол Ралитсарбг, ако имате обръщения към мен, давайте склонен съм към вас!
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1 написа:Aбе май френдо, нали не считаш. че ти ако си класиран за където и да е си голям познавач, да и аз не съм съгласен с факта , че определен тип ТОЧНО ОТ ТОЯ ФОРУМ, е класиран, даже допуснат до изпит с решение като мойто, а не е споделил неща, които съм направил аз! Ти кво очакваш, майка ти да те пусне първи?
Ти / Вие , колега знаете ли кво Е ИАА, ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ, това, значи, ......та ви сте класиран честно, можете ли колега да МИ отговорите на въпроса, каква е разликата между непредпазливостта по ЗАНН и по НК, не можете(да сугласен съм , че можете ако го публикувате утре, аз ще ви кажа, 4е и аз бях посредствен, И КВО?, нИЩО , ДОГОДИНА ще избия и теб и всички плазмодий като теб, защото не съм на ясно, дали си в системата, но докато има скапаняци като тебе, майка и татко ще дейстав! Аз съм се явявал през два дни пред колежка, която е председател на състав в НК при СРС, и тя горката не знае защо е там, може бо ме чака!ТАКА, ЧЕ КОЛЕГА, ...... ВИ!
Абе тоя форум модератори няма ли? Докога ще четем глупости неграмотно написани и логически несвързани едно с друго изречения, необосновани и пълни с цинизми.Много хора пият вечер, ама тоя се олива....Пфуууууууууууууу
- eli_todorova
- Нов потребител
[quote="eli_todorova"][quote="kvalificiran1"]
Вас колежке, ше ви подведа под отговорност, за товя, че сте изключително проста, и за това, че сте си купила дипломата, и за това, че нямате достатъ4ни културни понятия, за да влизате в тоя форум, като аз ви обиждам на "ЮРИСТ !
Вас колежке, ше ви подведа под отговорност, за товя, че сте изключително проста, и за това, че сте си купила дипломата, и за това, че нямате достатъ4ни културни понятия, за да влизате в тоя форум, като аз ви обиждам на "ЮРИСТ !
- kvalificiran1
- Потребител
Нямам намерения да ти отдам вниманието, което търсиш, така че искренНо ти пожелавам лека вече ))))))))) и утре без махмурлук или каквото и да е там
- eli_todorova
- Нов потребител
Na tozi kompleksar predlagam da ne mu se otgovaria poveche. Samo taka shte se otturvem ot negovite prostotii.
I samo za svedenie shte mu zagatna ne6to, koeto i studentite po ravo v 3 kurs znaiat[osobeno ako minali prez stoinov]. V ZANN nepredpazlivite deiania sa nakazuemi po princip, za razlika ot tezi po NK, koito se nakazvat samo v predvidenite izri4no slu4ai. No, kvalificirani, ako si mislish, 4e s tozi vupros shte zatrudnish niakoi, mnogo hliab oshte triabva da iziadesh, moeto mom4e. Pitash za neshta, koito sa OSNOVNI PRINCIPI V PRAVOTO. A se obrushtam se kum teb s "moeto mom4e", zashtoto mi e trudno da poviarvam, 4e vuzrasten 4ovek moje da ima takova povedenie,ta dori i po forumi, koito sa anonimni. I tova e poslednoto neshto, koeto izobshto pisha po povod na teb.
I samo za svedenie shte mu zagatna ne6to, koeto i studentite po ravo v 3 kurs znaiat[osobeno ako minali prez stoinov]. V ZANN nepredpazlivite deiania sa nakazuemi po princip, za razlika ot tezi po NK, koito se nakazvat samo v predvidenite izri4no slu4ai. No, kvalificirani, ako si mislish, 4e s tozi vupros shte zatrudnish niakoi, mnogo hliab oshte triabva da iziadesh, moeto mom4e. Pitash za neshta, koito sa OSNOVNI PRINCIPI V PRAVOTO. A se obrushtam se kum teb s "moeto mom4e", zashtoto mi e trudno da poviarvam, 4e vuzrasten 4ovek moje da ima takova povedenie,ta dori i po forumi, koito sa anonimni. I tova e poslednoto neshto, koeto izobshto pisha po povod na teb.
Последна промяна lawyers1 на 04 Авг 2010, 09:18, променена общо 1 път
- lawyers1
- Младши потребител
Съгласна съм с мнението на някои колеги, че някои хора в този форум претендират, че са големи корифеи в правото и всичко знаят, а бръщолевят само глупости. Нали знаете приказката за киселото грозде и лисицата Та и тяхната работа е такава
- bayleaf_2008
- Младши потребител
А относно "сърдитите", които ще обжлват решението на ВСС- така е, най- вероятно ще има и такива. Но, колеги от явно неоснователната жалба се търпят вреди- както имуществени, така и неимуществени. Има много богата съдебна практика по този въпрос....
- lawyers1
- Младши потребител
lawyers1 написа:А относно "сърдитите", които ще обжлват решението на ВСС- така е, най- вероятно ще има и такива. Но, колеги от явно неоснователната жалба се търпят вреди- както имуществени, така и неимуществени. Има много богата съдебна практика по този въпрос....
Бих само доуточнил, че е достатъчно жалбата да е неоснователена...не е необходимо да е налице "явност", вярно всеки има право да си жали, но едно е да жалиш, за да защитиш накърнени права и законни интереси, друго е да жалиш от злоумисъл...във френското право за таково злоумишлено поведение има предвидено наказание "лишаване от свобода", но за българските нрави и едно солидно парично обезщетение ще има нужния оздравителен ефект върху нечий болен мозък.
Квалифициран, ти к'ва трева пушиш бе мен, да вземеш да си я завреш някъде, и да павкаш през ушите...
- bluelake
- Младши потребител
Г-н Квалифициран нещо мълчи, сигурно му се изчерпаха глупостите
- bayleaf_2008
- Младши потребител
Господин kvalificiran , "мой човек", е на работа за да защитава гражданските интересеси на "потърпевши хорица" и няма време да спори с професори като ВАС!
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1 написа:Господин kvalificiran , "мой човек", е на работа за да защитава гражданските интересеси на "потърпевши хорица" и няма време да спори с професори като ВАС!
Мале, мале....сотараре!
- bluelake
- Младши потребител
Здравейте колеги. Виждам, че още няма конкретни новини за класирането. Явно ще трябва да чакаме няма как. Искам да поздравя всички, които са се класирали за някъде и да им кажа, че се надявам да направим една хубава ударна група по време на обучението . Аз самият участвам за пръв път в конкурса и съм много доволен от представянето си. Беше голямо предизвикателство, но и голямо удоволствие. На хората, които не са успели тази година искрено пожелавам успех през следващата. Само да не допускат грубата грешка да се подвеждат по тези глупости, че изпитите били уредени. аз самият нито имам познанства по върховете, нито финансова възможност да си купувам изпити. А и да имах пак не бих го направил. Мястото в класирането спечелих с труда си и който твърди обратното било за мен било за друг колега нека бъде така добър да представи аргументи, защото всичко друго е само демонстрация на злоба и лошо възпитание. Казвам това, защото смятам че самокритичността е пътят към успеха а не философията, че аз съм геният дето е вечно неоценен и винаги други са му виновни. То не бяхме зубрачи, връзкари, магистратски деца и не знам какво още. Този начин на мислене никого няма да доведе до успех. Бях във 2-ра комисия председателствана от И. Сълов и мога да кажа, че отношението към кандидатите беше нормално дори добронамерено. Изискваше се да знаеш, задаваха се допълнителни въпроси и то доста, но в никой случай нямаше каквато и да било преднамереност към изпитвания. Така, че нека не търсим под вола теле. А иначе колеги много ви моля да не падате на нивото на някои хора в този форум, които въобще не заслужават внимание. Само вижте епитетите, които използва въпросната личност, върнете малко назад и му вижте разсъжденията по казуса и ще ви стане ясно какво представлява. На всичкото отгоре пък тръгнал великят гений едва ли не да изпитва хората, вместо да си прегледа собствените познания. въобще не мисля повече да го споменавам макар да ми е ясно каква помия сега ще излее върху мен, но даже ще ми е забавно да го гледам как беснее. Само не му се впрягайте. Убийте го с мълчание. Поздрави на всички.
- bobi_vasilev
- Потребител
lawyers1 написа:А относно "сърдитите", които ще обжлват решението на ВСС- така е, най- вероятно ще има и такива. Но, колеги от явно неоснователната жалба се търпят вреди- както имуществени, така и неимуществени. Има много богата съдебна практика по този въпрос....
bluelake написа:Бих само доуточнил, че е достатъчно жалбата да е неоснователена...не е необходимо да е налице "явност", вярно всеки има право да си жали, но едно е да жалиш, за да защитиш накърнени права и законни интереси, друго е да жалиш от злоумисъл...във френското право за таково злоумишлено поведение има предвидено наказание "лишаване от свобода", но за българските нрави и едно солидно парично обезщетение ще има нужния оздравителен ефект върху нечий болен мозък.
Бог да пази съдебната система и гражданите, които имат досег с нея от такива магистрати като Вас.
- sogio
- Потребител
|
|