начало

Отнемането на коли от пияните и дрогираните шофьори стигна и до съда в Люксембург Отнемането на коли от пияните и дрогираните шофьори стигна и до съда в Люксембург

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот ani_fer » 01 Авг 2012, 15:55

aris_koen написа:
vaness написа:aris_koen ти кой вариант решава?

2-ри вариант...В него имаше "Всички учители са гъсеници"; "Всички тигри/лъвове са от хартия"; "Всички кокошки имат перки" :roll:

Точно този вариант сме и ние... само да уточним какво имаш предвид под "обратната страна" на листа, че и мен ме притесни :D Обратната страна, на този, където се попълват отговорите предполагам?
ani_fer
Потребител

Мнениеот madleine » 01 Авг 2012, 15:56

daritt написа:Май и на обратната страна на листите нямахме нищо.Взех да се замислям, да не би да сме ги пропуснали ?

Нем, не си :). Просто явно си била в другата зала. В моята също нямаше такива неща. Имахме само таблици за възрастта на мъжете и жените, за нощувките на български и чужди туристи, за раб. време на различните държави ииии за браковете, там смесени по различни гражданства. Може и да пропускам нещо, но за тези НЕдообмислени творения се сещам... дам, ние сме били "късметлии" с обратен знак... :(
madleine
Нов потребител

Мнениеот aris_koen » 01 Авг 2012, 15:57

:idea:
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:40, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот vaness » 01 Авг 2012, 15:58

aris_koen написа:
vaness написа:aris_koen ти кой вариант решава?

2-ри вариант...В него имаше "Всички учители са гъсеници"; "Всички тигри/лъвове са от хартия"; "Всички кокошки имат перки" :roll:

ами и при нас имаше такива,въпреки че за кокошките това не си го спомням.Спомням си "Някой артисти са чаши.Всички чаши са железни...или нещо подобно.,но не си спомням да сме имали въпроси със фигури и числа.То бяха едни графики,таблици,статистики, абсолютни стойности,проценти....

Хаха май започнахме да се объркваме :)))
Последна промяна vaness на 01 Авг 2012, 15:59, променена общо 1 път
vaness
Потребител

Мнениеот daritt » 01 Авг 2012, 15:59

aris_koen написа:
ani_fer написа:Точно този вариант сме и ние... само да уточним какво имаш предвид под "обратната страна" на листа, че и мен ме притесни :D Обратната страна, на този, където се попълват отговорите предполагам?

Именно! Най-отгоре беше! Говоря за листчето, в което попълвахме отговорите... :roll:

И на него нямахме обратна страна :)
daritt
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 01 Авг 2012, 15:59

:!:
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:41, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот vaness » 01 Авг 2012, 16:00

aris_koen написа:
madleine написа: Имахме само таблици за възрастта на мъжете и жените, за нощувките на български и чужди туристи, за раб. време на различните държави ииии за браковете, там смесени по различни гражданства. Може и да пропускам нещо, но за тези НЕдообмислени творения се сещам... дам, ние сме били "късметлии" с обратен знак... :(

Вие сте били друг вариант явно :|

Да.Това беше нашия втори вариант. Явно наистина не са еднакви тестовете навсякъде...
vaness
Потребител

Мнениеот ani_fer » 01 Авг 2012, 16:01

aris_koen написа:
ani_fer написа:Точно този вариант сме и ние... само да уточним какво имаш предвид под "обратната страна" на листа, че и мен ме притесни :D Обратната страна, на този, където се попълват отговорите предполагам?

Именно! Най-отгоре беше! Говоря за листчето, в което попълвахме отговорите... :roll:

хм? странно.... явно има различия във формата за отговорите, защото при нас беше на първата страница най-долу... аз за това се озадачих :) както и да е - това не е важно :wink:
ani_fer
Потребител

Мнениеот aris_koen » 01 Авг 2012, 16:08

:!:
aris_koen
Потребител

Мнениеот matine » 01 Авг 2012, 16:10

от написаното до тук разбирам, че за първата част времето е било 25 мин., а въпросите в три подкатегории : статистика, мнение или факт и за чаши, тигри и пр. :) Може ли някой да сподели по колко от тези задачи са задали - явно това е прага за успеваемост...хм :?
matine
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 01 Авг 2012, 16:22

matine написа:от написаното до тук разбирам, че за първата част времето е било 25 мин., а въпросите в три подкатегории : статистика, мнение или факт и за чаши, тигри и пр. :) Може ли някой да сподели по колко от тези задачи са задали - явно това е прага за успеваемост...хм :?

Всъщност първата част е разделена на доста модули - около 10 мисля, всеки с по няколко условия. Като цяло на задачките, където няма а); б); в)... не успях и половината от нещата да изчисля, а тези, които са с а); б); в)... разсъждаваш логически докато има време и, когато чуеш "времето изтече" наблъскваш останалите на тото :lol:
ani_fer
Потребител

Мнениеот livana90 » 01 Авг 2012, 17:31

aris_koen написа:
ani_fer написа:хм? странно.... явно има различия във формата за отговорите, защото при нас беше на първата страница най-долу... аз за това се озадачих :) както и да е - това не е важно :wink:

Предполагам, че за да няма копи-пейст има някакви различия в тестовете, но все си мисля, че са с еднакви компоненти :|

Зdравей, първо честито, че си dопуснат/а dо интервюто, аз чакам все още, но мисля, че няма dа съм среd dopusnatite. Iskam da te popitam къdе ще се провеdе интервюто? Благоdаря преdарително и късмет ти желая
livana90
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 01 Авг 2012, 17:43

:arrow:
aris_koen
Потребител

Мнениеот treks5 » 01 Авг 2012, 17:55

Утре има още един изпит във Варна успех на всички !
Определено тази тема ми помогна да се подготвя психически за липсата на време за теста за интелигентност и това ми помогна да премина всички въпроси ... единствено числовите редици не успях да мина 1-2.
Ако сте мобилизирани мисля че е възможен теста...
Благодаря за информацията която всеки предостави тук ... утре и аз ще драсна някои задачи :)
Поздравления и за aris_koen !

-
treks5
Младши потребител

Мнениеот livana90 » 01 Авг 2012, 17:57

aris_koen написа:
livana90 написа:Зdравей, първо честито, че си dопуснат/а dо интервюто, аз чакам все още, но мисля, че няма dа съм среd dopusnatite. Iskam da te popitam къdе ще се провеdе интервюто? Благоdаря преdарително и късмет ти желая

Благодаря!
Интервюто ще се проведе в митница Свиленград! :P

Благоdаря за инфото aris_koen, много хубаво, че ще е там, но ми е странно, защото нали уж в София се провежdат. Късмет ти желая!!!!
livana90
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 01 Авг 2012, 17:58

Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:42, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот megan_lb » 01 Авг 2012, 18:15

treks5 написа:Утре има още един изпит във Варна успех на всички !
Определено тази тема ми помогна да се подготвя психически за липсата на време за теста за интелигентност и това ми помогна да премина всички въпроси ... единствено числовите редици не успях да мина 1-2.
Ако сте мобилизирани мисля че е възможен теста...
Благодаря за информацията която всеки предостави тук ... утре и аз ще драсна някои задачи :)
Поздравления и за aris_koen !

Ще сме благодарни ако споделиш с нас някои задачи и въпроси от теста по компетентност. Изпита в Русе е в петък и ще ни е от голяма полза вашата помощ!

-
megan_lb
Младши потребител

Мнениеот megan_lb » 01 Авг 2012, 18:20

Варненци, къде се изгубихте???
Все още чакаме насочващи въпроси от теста за компетентност !!!
Има ли някой който е минал теста днес?
Помайгайте pls :cry: :roll:
megan_lb
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 01 Авг 2012, 19:42

и frenchito се прибра :)))) Беше гаден първия тест за интел.нямаше време за нищо....пълно тото.За втория тест мисля че почти вс са ми верни ииии нестава без да ги прочетеш!!! (към... той си знае)Третия всеки за себе си :)))))
Съвета ми е...решаваите логически задачи,числови редици,задачи с картинки(кое след кое следва) ииииии така вече съм в списъка на молещите се да се класират :))))
frenchi
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 01 Авг 2012, 19:49

Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:42, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити