начало

ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото

НОТАРИАЛЕН КОНКУРС

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: НОТАРИАЛЕН КОНКУРС

Мнениеот lubimec 13 » 17 Май 2004, 14:35

mladeja , kakvo stana s rezultatite , nali be6e 50 procenta skusani , xaide dai informaciy po-prysna ot ponedelnik , a ne ot subota .
kolegi , kakvo zamluknaxte 4akate li , to si ima6e i laf - da znae6 , da moje6 i da iska6 da 4aka6 , taka i nie . golyma 4akalny padna .
lubimec 13

Мнениеот рери » 17 Май 2004, 15:03

колеги, колеги, вие хубаво си говорите сега и се каните да обжалвате конкурса, обаче утре като излезнат резултатите и тия 200 дето ще имат 4-ки ще видите, как ще ни кажат гледайте си работата, ние писахме, всичко си знаехме и си изкарахме изпита. Подкрепям идеята, да се обжалва и съм с вас, дори и да имам 6-ца.
рери

Мнениеот млад и зелен » 17 Май 2004, 15:30

Най-лошото е ,че сме юристи и оставяме да се гаврят с нас имаме правото да искаме да дадат казус с коректно зададени въпроси ,на които ако си знаеш да отговориш и даже и да имаш двойка да знаеш ,че такива ти са били възможностите ,а не да се подиграват с нас
млад и зелен

Мнениеот младежа » 17 Май 2004, 17:00

Жалко е ,че юристи........ очакват помощ от 4етвъртата власт , а не от съдебната и законодателната системи.........щом сме такива овце......нека ни стрижат - яко !!!
младежа

Мнениеот 123456 » 17 Май 2004, 19:41

Но и вие сте върха, какво толкова казуса неясен, работата нагласена, местата предварително раздени и какво? Да не е първият такъв случай! Всичко в тази страна е такова - имаш ли връзки и/или парички много знаеш и си назначен, нямаш ли - двойка! Честито на връзкарите, а на другите - следващият път може пък вие да познавате който трябва!
123456

Мнениеот princesa reg N » 17 Май 2004, 20:00

Много крайно становище, колега 123456. Нека да лягаме и да мрем тогава. Не всичко е пари и връзки, приятелю....
princesa reg N

Мнениеот друг участник » 17 Май 2004, 20:49

Хайде на работа!
В отговор на конструктивните предложения направени от някой колеги по-горе Ви предлагам алтернативен отговор на стандартния отговор на въпрос 11.
Соломон Розанис в “Частноправни хипотези” разглежда на страница 148 – 149 хипотеза при която е възможно частично да се заличи ипотека.
друг участник

Мнениеот нетърпелив » 18 Май 2004, 11:45

Колеги, обадих се в министерството. Отговориха ми следното: "Не се ангажираме с дата, но резултатите няма да излязат преди 26.05.2004 г."
нетърпелив

vapros kam liubimec13

Мнениеот delfin4e » 18 Май 2004, 12:00

Kolega,e-mail-a ti e nevaliden! Pisah ti,no pismoto se varna, za6toto nqmalo takav adres! Pi6i mi na e-maila,za da razbera pravilniq! Blagodarq!
delfin4e

Мнениеот 123456 » 18 Май 2004, 12:34

Съжалявам princesa reg N, че изпадам в крайности, но пък поне съм реалист!
123456

Мнениеот lubimec 13 » 18 Май 2004, 14:18

za delfin4e , vyrno , e-meil -ut e sgre6en , ne sum vidyla , pi6i mi na heaven@abv.bg,
6te ti otgovory v sryda ve4er , za6toto imam dela vuv VKS .
lubimec 13

Мнениеот mir vam » 18 Май 2004, 20:14

Kолеги,
вижте едно решение на ВКС
mir vam

Мнениеот mir vam » 18 Май 2004, 20:18

Та решението на ВКС е Решение № 465 от 21.06.2000 год. по гр.д.1568/99 год. ІV г.о., докладчик съдията Жанин Силдарева.
Като че ли от там са тръгнали да ви съчиняват казуса. Понатрупали са още малко гадости, че да стане още по-пикантно.
mir vam

Мнениеот младежа » 19 Май 2004, 16:47

Колеги дочувам от...........,че комисията има директива , поне 80% от обявените свободни места да бъдат заети , след вторият изпит - така,че има шанс за около 300 човека -УСПЕХ !!!
младежа

Мнениеот lubimec 13 » 19 Май 2004, 19:36

mladeja , pak provokacii a , mnogo si vutre6en , 4ak puk 80 procenta , 4e nali 50 procenta byxa dvoikite . te tam , kudeto ti davat informaciyta vseki den si menyt akula.
interesno tezi promeni v rezultat na kakvo sa , da ne tekat nykakvi znaci nanykude , a nie da ne znaem nakude .
lubimec 13

Мнениеот младежа » 20 Май 2004, 07:05

Прав си " lubimec13" , но пожелавам да си от вторите 50% -/ в тях нивото малко-по нисичко, да прескочат повечко/ ; така или иначе ,Европейските директиви трябва да се спазват иначе бият през пръсти:
- "Дека са парите, които Ви дадохме за рИформата? "

А . за KXSENIA , ще Ви преразкажа част от другият казус, който беше нещо от сорта:
-През 1942 год. се ожених за възрастна вдовица, която имаше голяма 16г. дъщеря . С жена ми живяхме в къщата на брат и -Б. Осинових доведената ми дъщеря. По-късно баща ми ,вдовец често посещаваше семейството ми и по-късно се ожени за доведената ми дъщеря.По този начин дъщеря ми стана втора моя
" майка " , а баща ми мой-зет. От техният брак се роди момче , което ми стана брат и същевременно "внук" . Много го обичах затова му продадох една нива когато се ожени .
Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря, то жена ми стана и моя баба, тъй като е майка на жената на баща ми ..
По този начин станах мъж на жена си и неин внук.От нашият брак се роди едно момче, което сега е на 18 год. и което е шурей на баща ми, а на мен е вуйчо, тъй като е брат на мащехата на майка ми, която ми е дъщеря.
По този начин станах сам на себе си дядо, тъй като жена ми е баба, а аз съм неин мъж.
При екскурзия в Перник,един влак дерайлира и ламарините убиха подред:...Б, В, А, Г..............................................останах аз.
Следват въпроси за наследствено право, дялове,запазени части и т.н. / при положение ,че вътре има още няколко продажби , дарения и завещания един към друг./
Колеги, добре все пак, че не се падна този казус, нали?
младежа

Мнениеот lubimec 13 » 20 Май 2004, 11:46

mladeja , tova e star laf , o6te otpredi deveti septemri . dotam li stignaxa kazusosu4initelite , da recipirat narodniy folklor i da go probutvat na kanidat - notariusute .
y dai tretiy kazus , kato si tolkova informiran.
lubimec 13

Мнениеот 123456 » 20 Май 2004, 15:48

Ехооо, чух от едно място, че резултатите били излезли. Има ли някой друг такава информация и ако е вярно къде са изнесени, защото в страницата на МП няма резултати?
123456

Мнениеот margaritka » 20 Май 2004, 17:13

азмовска каква е тарифата за Бургас в крайна сметка??????????????
margaritka

Мнениеот lubimec 13 » 20 Май 2004, 17:56

az puk 4ux , 4e rezultatite 6eli da izleznat 4ak sled 10 uni . komisiyta gledala v pulen sustav vsyka rabota pootdelno . i sega bili gledali na malkite zali i bilo stra6na se4.
izto4nika e sredno dostoveren .
lubimec 13

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити