- Дата и час: 08 Яну 2025, 15:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
В неделя ???? Трудно ми е да си обясня държавна структура да работи в почивните дни ?! Дали има някаква причина ? Ще се радвам да споделите мнение !
- matine
- Младши потребител
И аз пожелавам успех на aris_koen и всички които са писали тук , както казах надявам се да се оценени реално и честно. Надявам се че "слуховете" които се разнасят ,че всичко е проформа за да се узакони назначението на предварително избрани хора , са от такива без възможност да преминат ситото ... но това няма как да бъде определено - мнение ли е или факт
От опит зная че форума се чете от много повече и реално едва 10-15% се регистрират за да споделят мнението си , но искам да вярвам че ще има такива които ще напишат че са одобрени без да ползват връзки с реално показани резултати.
От опит зная че форума се чете от много повече и реално едва 10-15% се регистрират за да споделят мнението си , но искам да вярвам че ще има такива които ще напишат че са одобрени без да ползват връзки с реално показани резултати.
- treks5
- Младши потребител
Бургас когА ВИ беше теста?
Честито ))
Честито ))
- frenchi
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:42, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Явно, че действително се действа супер бързо и организирано - вероятно има и причина, дано я разберем скоро !!! Кога са интервютата в Бургас ?
Успех на ВСИЧКИ чакащи - за тест или интервю !!!
Успех на ВСИЧКИ чакащи - за тест или интервю !!!
- matine
- Младши потребител
Ох,значи утре вдругиден... ще бъде напрегнато
- frenchi
- Младши потребител
- aris_koen
- Потребител
Здравейте и на мен ми се обадиха преди малко!И аз се учудих че работят в неделя. Изпита ни беше във вториник!Моля тези ,които са се явявали на интервю да споделят как е минало и какви въпроси са задавали!И аз да кажа,че нямам никакви "връзки" ,но това че съм допусната до интервю не означава нищо все още, най-малко че не са определени предварително хората ))
- vaness
- Потребител
БРАВООО И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОКАНЕНИ НА ИНТЕРВЮ! СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ И СЕ РАДВАМ ЗА ВАС, ДАНО УСПЕЕТЕ ! МНОГО ИСКАМ ДА ВЯРВАМ , ЧЕ ИМА ЧЕСТНИ ХОРА, КОИТО СА В АМ БЕЗ ВРЪЗКИ! ЧАКАМЕ КУЛМИНАЦИЯТА! УСПЕХ ОТНОВО !
- megan_lb
- Младши потребител
Честито на колегите от Бургас, които вече са поканени на интервю! Моля, само да дадете информация, на коя дата ще е интервюто и получихте ли съвременно и имейл, така както беше уговорката. Ние продължаваме да проверяваме и чакаме.
- inoxbs
- Младши потребител
Много моля sancho69 да каже от кой номер му се обадиха за интервю,днес цял ден бях на вън и като се прибрах имах 14 пропуснати повиквания. Моля да даде номера за да направя справка,случайно да не са звънели и на мен. Благодаря предварително. И успех на Бургазлии!
- diditko81
- Младши потребител
aris_koen благодарих на теб защото първо ти писа и после сподели и за интервюто. Сега чакаме да ти се обадят че те взимат.
номера е 056 84 19 80 пожелавам ти от всичките 14 единия да е този . Аз съм във вторник на интервю и получих имейл и благодарение на aris_koen ще се справя успешно Успех на всички които чакат да им се обадят.
diditko81 написа:Много моля sancho69 да каже от кой номер му се обадиха за интервю,днес цял ден бях на вън и като се прибрах имах 14 пропуснати повиквания. Моля да даде номера за да направя справка,случайно да не са звънели и на мен. Благодаря предварително. И успех на Бургазлии!
номера е 056 84 19 80 пожелавам ти от всичките 14 единия да е този . Аз съм във вторник на интервю и получих имейл и благодарение на aris_koen ще се справя успешно Успех на всички които чакат да им се обадят.
- sancho69
- Младши потребител
Честито на колегите от Бургас, които са поканени на интервю. Успешно представяне!
aris_koen, дано скоро да се похвалиш, че те взимат!
aris_koen, дано скоро да се похвалиш, че те взимат!
- frangolita
- Младши потребител
aris_koen защото ще се моля и на мен да звъннат :}}}}}
- frenchi
- Младши потребител
- aris_koen
- Потребител
Благодаря за номера,но никой от 14-те номера не беше този. :(:(
Шансовете намаляват.Най вероятно вече тестовете на бургас са проверени и хората поканени на интервю. Успех,и дано конкурса премине fairplay.
Шансовете намаляват.Най вероятно вече тестовете на бургас са проверени и хората поканени на интервю. Успех,и дано конкурса премине fairplay.
- diditko81
- Младши потребител
За съжаление и на мен не ми се обадиха . Успех на всички, получили обаждане, във вторник на интервюто.
- z_stoqnova
- Младши потребител
Не губете надежда. Предвид 900-те кандидата мисля,че може би и днес ще звънят.Просто не са успели да звъннат на всички преминали теста вчера.Стискам ви палци !
- vaness
- Потребител
Успех на интервюто! Аз също не съм от печелившите
- daritt
- Младши потребител
Според мен не губете надежда, може и днес да се обадят. Явявах се във Варна и очаквам да пишете, че се обаждат и на варненци.
- fifi83
- Младши потребител
|
|