начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот fifi83 » 06 Авг 2012, 12:06

aris_koen написа:
inoxbs написа:Възможно ли е само в неделя, т.е. вчера да са звъняли? В почивен ден и то в края около 18-19 часа, предвид писаното от колегите-кандидати тук, а днес вече да са започнали интервютата.

Защо само в края? Ако са почнали да прозвъняват от към 9 часа...ако са допуснати 200-300 човека ...ще ги прозвънят до вечерта..., отделно пращат и мейл задължително :P

Според мен са си сложили една горна граница на броя допуснати кандидати до интервю. Да кажем, че са решили да интервюират първрите 70... Защото в противен случай ако в Свиленград са били 3 дена интервютата, при три пъти повече кандидати във Варна, ако се предположи, че във Варна справилите се със теста е същият процент като успели в Свиленград, то интервютата във Варна би трябвало да са тогава 9 дена... Което ми звучи абсурдно. :D И съм склонна да вярвам, че навсякъде ще се обадят на първите 70-80. Дано да не съм права, де.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:07

Можем да говорим за прозрачност тогава, когато се обяви списъка с назначените. Заедно с решените им тестове и автобиографии. :D
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот daritt » 06 Авг 2012, 12:08

inoxbs написа:
aris_koen написа:
inoxbs написа:Според мен това качване на неиздържалите и дори на издържалите на сайта на митницата не е редно, защото аз лично желая да има някаква конфиденциалност. Не е нужно всички да знаят къде кандидатствам, кога, защо и как съм се представила. Да не говорим, че има хора, които към днешна дата не са безработни и може да им се създаде проблем от досегашния работодател.

Не можеш да се сърдиш, че има ПРОЗРАЧНОСТ :wink: Щом това те притеснява, никой не те кара насила да кандидатстваш! :P

Все още не може да се говори за прозрачност. Когато разберем кои са започнали и кой на кого е човек, тогава можем да го твърдим със сигурност. Бургас е малък град и всичко се знае.
А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.

inoxbs, тук вече те подкрепям напълно.
daritt
Младши потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 12:09

Не можеш да се сърдиш, че има ПРОЗРАЧНОСТ :wink: Щом това те притеснява, никой не те кара насила да кандидатстваш! :P[/quote]

Все още не може да се говори за прозрачност. Когато разберем кои са започнали и кой на кого е човек, тогава можем да го твърдим със сигурност. Бургас е малък град и всичко се знае.
А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.[/quote]

Е чак пък елементарно..аз съм съугласна с aris_koen. Бургас е малък град,но не е чак толкова малък ,че да можете да разберете всички,които са започнали и кой на кого е човек :))И все пак такива са условията за участие в конкурс в АМ-ако се страхуваш за работата си-не кандидатстваш и това е

Само не разбрах автобиографиите защо са ти?????!!!??
Последна промяна vaness на 06 Авг 2012, 12:11, променена общо 1 път
vaness
Потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:11

:arrow:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:39, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:20

aris_koen написа:
inoxbs написа: Когато разберем кои са започнали и кой на кого е човек, тогава можем да го твърдим със сигурност. Бургас е малък град и всичко се знае.

Не можеш да ме убедиш, че имаш ресурсите да разбереш в случай, че има манипулация! :P

inoxbs написа:А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.

Кандидатстваш за работа и работодателят публикува списък на допуснатите, което е ЧАСТ от конкурсната процедура...Това не е ли прозрачност и какво трябва да те притеснява? Ако се криеш от сегашния си работодател си е твой проблем :P

Тогава защо няма списък на допуснатите за интервю и за назначените? Къде е прозрачността? В крайна сметка, това е много по-важно. Защо ги крият, за да не лъсне всичко ли?
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:23

vaness написа:Не можеш да се сърдиш, че има ПРОЗРАЧНОСТ :wink: Щом това те притеснява, никой не те кара насила да кандидатстваш! :P

А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.[/quote]

Е чак пък елементарно..аз съм съугласна с aris_koen. Бургас е малък град,но не е чак толкова малък ,че да можете да разберете всички,които са започнали и кой на кого е човек :))И все пак такива са условията за участие в конкурс в АМ-ако се страхуваш за работата си-не кандидатстваш и това е

Само не разбрах автобиографиите защо са ти?????!!!??[/quote]

Абсолютно всичко ще се разбере, повярвай ми. По имена след това ще мога да ти кажа, кой какъв е и на кого е. Автобиографиите са важни, за да се види какъв стаж и опит имаш. Ако си била някъде сервитьорка не мисля, че и да си решиш теста си подходяща за тази длъжност. Тук говорим за опит и интегритет, а не само да заемаш бройка.
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:25

:idea:
aris_koen
Потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:29

:lol:
inoxbs написа: Защо ги крият, за да не лъсне всичко ли?

Не знам как и какво лъсва, но съм убеден, че и да има финтове, то те няма да са видими за "широката публика" :mrgreen:[/quote]

В голяма грешка си. :mrgreen:
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:35

inoxbs"

Абсолютно всичко ще се разбере, повярвай ми. По имена след това ще мога да ти кажа, кой какъв е и на кого е. Автобиографиите са важни, за да се види какъв стаж и опит имаш. Ако си била някъде сервитьорка не мисля, че и да си решиш теста си подходяща за тази длъжност. Тук говорим за опит и интегритет, а не само да заемаш бройка.[/quote]

Много скептично си настроена.Щом си толкова предубедена защо кандидатства?Аз несмятам,че вс е решено и са избрани всички,а ние си губим времето.
Не съм съгласна и с коментара ти за сервитьорките.Аз съм била такава,както смятам и маса още народ.Ест не защото ми харесва,но докато учиш това е удобно като работа.Сега знаеш ли какво правя ...продавачка съм и какво да си стоя такава ли ?Незнам каква ти е работата,но мн трудно се намира нещо нормално.Образованието ми е мн добро и ми се работи нещо с което мога да се похваля.Ако си мислиш че не ми се е работило нещо по специалността мн се лъжеш,но аз си имам цели и дори и да не стане тук ще продължа да си търся добра работа.
Като си е златна работата си остани там,ние сервитьорките и с кофти работа ще се опитваме ;)
frenchi
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:36

:idea: k:
aris_koen
Потребител

Мнениеот alpina » 06 Авг 2012, 12:37

някой по-рано във форума беше попитал, защо пликовете имат номера, що за анонимен тест е? Ако имам познат които проверява теста, може ли да задраска грешния ми отг. и да ми поправи теста след като съм му казал кой номер съм?!
alpina
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:39

Нерабрах от къде си,но тук във Варна са ниски заплатите и работа няма.Или стаж или връзки ти трябват...баси ядоса ме честно!!!
frenchi
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:40

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:40, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:42

Съжалявам, ако съм засегнала неволно някого, но аз си имам моя гледна точка, която споделям в момента. Ако ще говорим за качествен избор из между 1000 човека, мисля, че там трябва да са най-добрите. Ако това не е така, означава, че пак по ганьовски ще си уреждаме нашите хора и се обезсмисля целия конкурс.

Не съм настроена скептично.
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:42

Съжалявам, ако съм засегнала неволно някого, но аз си имам моя гледна точка, която споделям в момента. Ако ще говорим за качествен избор из между 1000 човека, мисля, че там трябва да са най-добрите. Ако това не е така, означава, че пак по ганьовски ще си уреждаме нашите хора и се обезсмисля целия конкурс.

inoxbs
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:42

:arrow:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:40, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:46

Ами там явно имат хубави работи без стаж,ние нямаме.Хващаме се на работа там откъдето ни се обадят,а не където искаме.
frenchi
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:48

frenchi написа:Ами там явно имат хубави работи без стаж,ние нямаме.Хващаме се на работа там откъдето ни се обадят,а не където искаме.

Важното е да имаш "връзки". :mrgreen:
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:51

inoxbs написа:Съжалявам, ако съм засегнала неволно някого, но аз си имам моя гледна точка, която споделям в момента. Ако ще говорим за качествен избор из между 1000 човека, мисля, че там трябва да са най-добрите. Ако това не е така, означава, че пак по ганьовски ще си уреждаме нашите хора и се обезсмисля целия конкурс.

Абе момиченце ти какво си мислиш,че който е имал кофти работа е ............. и нестава за работата ли ?Малко се съвземи ако обичаш,защото освен че е обидно мнението ти не е и реално!!!!Би ли ми обяснила какво трябваше да работя ? Завършила съм Търговската гимназия -Счетоводна отчетност и Икономияеския университет-Финанси .Като си търсих работа не видях обява от банка или др фин институция да пише ''искаме хора без стаж''Аз си знам колко съм търсила и как във Варна няма абс никаква работа и не плащат добре така че си запази мнението за себе си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frenchi
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити