начало

ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото

Дело срещу EVN.Какво да правя от сега нататък?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дело срещу EVN.Какво да правя от сега нататък?

Мнениеот enerdjy » 14 Яну 2015, 20:30

Здравейте!Имам проблем с EVN и ви моля за помощ.Случаят, е че имам имот, който преди беше заведение (не работи от около 10 години) и получих сума, която трябва да платя понеже съм израходил еди-колко си кВч.Естествено обжалвах.Преди това са дошли хора и са констатирали, че на електромера (който е отвън на общинска земя)има направена "шупла".Показали са я на баща ми с увеличително стъкло и са му казали, че трябва да се подпише, че е открита неизправност в електромера, и че той ще бъде изпратен на експертиза.Искам да отбележа, че тази шупла е на стъклото, което е със съответните пломби и аз няма как да достигна до него, дори и да искам.Както и да е, получихме сумата за плащане.През това време имота не се е ползвал.Пазя повечето бележки за таксите на месец т.е. няква малка сума от сорта на 3-4лв.През това време дойдоха и сложиха нов електромер без да ни търсят изобщо.Представихме на адвоката всички необходими документи, свидетели също.Делото беше вчера, разпитали са свидетелите и са отложили делото за февруари месец.Също искам да отбележа, че електромерът е сложен 10 месец 2011год. и 11 месец 2011год. са констатирали неизправността му.Смятайте колко нагли :x

Искам да попитам от тук нататък какво следва ? Имам ли шанс срещу тях, макар, че не съм виновен и ме карат да се чувствам без никакви права ? Понеже адвоката не се представи на ниво все едно не беше подготвен, затова търся адвокат в региона Пазарджик, Пловдив.Ако някой знае кой адвокат е навътре с тези неща ще се радвам да го сподели за да се обърна към него, понеже на този нямам вяра вече.Най-вероятно пропускам нещо, ако има ще допълвам.Благодаря предварително!Лека вечер!
enerdjy
Нов потребител

Назад към Наказателно право