начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

заповед за изпълнение по чл. 410 ГПК връчена на кредитора

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: заповед за изпълнение по чл. 410 ГПК връчена на кредитор

Мнениеот pitasht » 29 Яну 2013, 15:07

bird_of_paradise написа:Не знам доколко вижда този конкретен магистрат, но е ясно, че не "правораздава" в столицата.

Всъщност правораздава точно в столицата. Няма да посочвам имена. И да копие имам и то без подписа му.
Както казах след първоначалната ми реакция да съм бясна че поредният некадърен служител е объркал длъжника с кредитора и идеята ми да върна документите на съда с мотива на неутрален да си ги връчват както трябва прочетох най-важното че ми е връчена като вносител и реших че това е едно много умно действие, за да знам, че заповедта е издадена и да очаквам или не определени действия от съда, а не примерно да звъня през седмица и да питам ама има ли заповед или няма Всъщност това го написах още в началото на темата. ако тогава главата ми не беше толкова преуморена може би изобщо нямаше да постна темата.

А това за лютия вярно ли е? Жалко много ми беше симпатичен макар и да го познавам само от форума.
pitasht
Активен потребител

Re: заповед за изпълнение по чл. 410 ГПК връчена на кредитор

Мнениеот ykovachev » 29 Яну 2013, 15:48

Доколкото и аз знам за Лютия, вярно е.
Мели пусна една тема, когато той си отиде, но вътре писахме само още двама-трима...
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Предишна

Назад към Търговско право