начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

Смяна на електромери от ЧЕЗ София

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Смяна на електромери от ЧЕЗ София

Мнениеот kataklizum » 28 Фев 2013, 18:23

Здравейте,

Да ви разкажа моята история.Днес жена ми звънни и вика ще сменят електромерите.Аз и викам кажи им,че не искаме да ни сменят електромера и да си ходят.Да ама не,човека вече го бил сменил и искал тя да се разпише,че е присъствала на смяната и е съгласна с данните,които той е написал в констативния протокол.След 15 минути бях при тях.Почна се едно хрънкане-мрънкане как те си вършели работата и как не зависело от тях.Понеже бях в час им казах,че както таблото така и електромера са моя собственост (1965 производство-1985 последна проверка,съсобственик в идеалните части на блока) и ще се обадя в полицията,защото ми обсебват нещата без да имат съгласието ми.Звъня тоя на някъв шеф и той вика "Ок,върнете му електромера,но да се разпише на потокола,че не е искал да го сменим.".Естествено не подписах протокола,а им казах,че ще им напиша "молба" да си я прикрепят към протокола.Тя една молба ама както й да е.Итересно ми е какво да очаквам сега от тях?Как мислите?
kataklizum
Нов потребител

Назад към Търговско право