начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Архитектурни елементи

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Архитектурни елементи

Мнениеот julyanvonemona » 12 Дек 2010, 20:40

magodeoz
Ако това е камък в мойта градина...

Вече Ви предупредих да не мислите вместо мен. Затова сега трябва да приемете честната ми дума, а именно: Това не е камък във Вашата градина. Повече обяснения няма да Ви дам най малкото зощото ме мързи!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 12 Дек 2010, 21:03

Опазил ме Бог да мисля вместо някой друг! Вие, обаче, не е лошо да проведете във форума кратък ограмотителен курс на тема "Полетът на мисълта на julyanvonemona и изразните му средства" - за да няма недоразумения. Но не е задължително, ако Ви мързи...
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Дек 2010, 21:30

"Полетът на мисълта на julyanvonemona и изразните му средства"
е тайнство то не се обяснява. В него се вярва или не!
" Вярвам защото е абсурдно! Ако е логично, щях да знам" Мисля че Тома Аквински го е казал и ето как големият християнски гносеолог намира съвременни измерения
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 13 Дек 2010, 23:00

Този път цитатът Ви е точен (ако подменим думата "логично" с "достоверно" - става съвсем точен). Какво пък - щом се налага, ще вярвам. Не ми пречи, макар че и не помага.
magodeoz
Активен потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация