начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

При покупка на възбранен имот-съвет?

При покупка на възбранен имот-съвет?

Мнениеот alexandar25 » 24 Апр 2010, 20:39

Здравейте,
Четох обява за продажба на апартамент върху който има наложена възбрана. Хората са го заложили в банката с-у кредит който не са успели да плащат и апаетамента е вече в съдия изпълнител.

Срещнах се със съдия изпълнителя и той каза, че ако платя сумата която те дължат и при съгласие на банката ще вдигнат възбраната и ще впишат ипотеката на банката от която ще тегля кредит.

Обаче си мисля, ако платя на банката и вдигнат възбраната, а продавачите веднага продадат апартамента?

Какви рискове може да се получат при покупка на такъв имот и ако акоимате съвети ще помоля да споделите.

И понеже в банката, ако ще ми отпуснат кредит искат предваритрелен договор бихте ли ме посъветвали каква клауза да включа в него , защото ми се струва , че е по особен от предварителен договор за птодажба на имот?

Благодаря и приятна почивка ;)
Аватар
alexandar25
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство