- Дата и час: 08 Фев 2025, 00:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем със запориран автомобил
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със запориран автомобил
Здравейте, собственик съм на лек автомобил от 2001 г. Този месец го предадох на лицензирана фирма за скрап, когато отидох в КАТ за да го де регистрирам разбрах, че е запориран. Какво се прави в този случай, дефакто такъв автомобил не съществува физически?!
- silvi_ivanova74
- Нов потребител
Re: Проблем със запориран автомобил
Тука малко послъгвате, че когато сте отишли в КАТ едва тогава сте разбрали, че автомобила е запориран. По-правилно е да кажете, че едва тогава сте си спомнили, че автомобила е запориран и вероятно знаете защо е запориран. Не може някой изпълнителен орган, както си седи в кабинета и изведнъж да си каже - Абе я що да не наложа един запор примерно на автомобила на silvi_ivanova74.
- neutralen
- Активен потребител
Здравейте
Според мен, е необходимо да подадете молба до СИ наложил запора и на основание Чл.433 т.8 ГПК да поискатe вдигане на запора.Понеже сте данъчно задължена макар автомобил да няма.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Според мен, е необходимо да подадете молба до СИ наложил запора и на основание Чл.433 т.8 ГПК да поискатe вдигане на запора.Понеже сте данъчно задължена макар автомобил да няма.
-
Pause - Активен потребител
silvi_ivanova74 написа:Здравейте, собственик съм на лек автомобил от 2001 г. Този месец го предадох на лицензирана фирма за скрап, когато отидох в КАТ за да го де регистрирам разбрах, че е запориран. Какво се прави в този случай, дефакто такъв автомобил не съществува физически?!
еми нищо не се прави. Таман да си вземете парите от фирмата за скрап и.....греда
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ако въпроса има следния смисъл: какво да направя, че да избегна плащане при ЧСИ-то? Отговор: нищо не може да се направи
- temida_h
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|