начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

майка ми има заем от банка който е от доста години

майка ми има заем от банка който е от доста години

Мнениеот dani_viki » 25 Май 2012, 17:57

Преди два дни разбрах,че майка ми има заем от банка който е от доста години,минал е към съдия изпълнител и е направен запор на заплатите на поръчителите,като поръчителите са наши роднини.Казаха,4е ако не се внесе сумата да се вдигне запора на заплатите им,ще я съдят да и вземат имуществото.Но къщата се води на 5 наследника,какво мога да направя за да си спася дома имам детенце и 4акам второ моля помогнете със съвет ще останем на улицата.Къщата все още няма запор може ли да прехвърля дяла и на синът ми който е на 6години чрез дарение,или е по добре на мое име.Благодаря ви много.
dani_viki
Нов потребител

Re: майка ми има заем от банка който е от доста години

Мнениеот doznanie » 31 Май 2012, 00:45

Защо всеки си мисли че може да мине метър?
Аватар
doznanie
Младши потребител

Мнениеот neutralen » 31 Май 2012, 08:58

Ако за къщата няма учредена ипотека, като единствено семейно жилище тя е несеквестируема - не може да бъде предмет на публична продан от СИ. Това което сте писали е много противоречиво - че роднините-поръчители искат да съдят майка ви, а по надолу, че къщата е собственост на 5 наследника, единия от които сте вие. Когато говорим за "наследници", това означава, че наследодателя е починал - кой е той и в каква роднинска връзка са останалите наследници, във случая не е ясно. Поръчителите и те ли са наследници, също не е ясно. Да не говорим, че за необслужвания кредит не давате никакви данни - от кога е и кога са спрели плащанията и т.н.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот ch3oh » 31 Май 2012, 19:02

Да пишете "ч" като 4 - ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
ch3oh
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство