начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ТОПЛОФИКАЦИЯ

ТОПЛОФИКАЦИЯ

Мнениеот anditan » 10 Юни 2012, 16:27

БЯХ ОСЪДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПО ЧЛ.433 АЛ1,Т.8 ТРЯБВА ЛИ ДА ВНАСЯМ ПАРИТЕ И ЗАЩО И АКО ТРЯБВА ЩЕ МИ ОПТОСТЯТ ЛИ ЛИХВИТЕ
anditan
Нов потребител

Re: ТОПЛОФИКАЦИЯ

Мнениеот Гост. » 10 Юни 2012, 16:50

anditan написа:БЯХ ОСЪДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПО ЧЛ.433 АЛ1,Т.8 ТРЯБВА ЛИ ДА ВНАСЯМ ПАРИТЕ И ЗАЩО И АКО ТРЯБВА ЩЕ МИ ОПРОСТЯТ ЛИ ЛИХВИТЕ

Е-ха, бравос. Дай веднага името на този съдебен изпълнител- заслужава адмирации колегата.

Когато е прекратено делото не правите нищо- действен трябва да е взискателят, според зависи фактологията ( според мен скоро ще си получите нова покана за доброволно плащане от частен изпълнител).
Дали обаче погасителната давност е застигнала главница и лихви може да се отговори само след прочит на доказателствата от кога е вземането, ИЛ, какво се е случвало по този ИД и прочее.
В противен случай си е като на панаир- ЕЖК...
Гост.
Старши потребител

Re: ТОПЛОФИКАЦИЯ

Мнениеот borovinka » 11 Юни 2012, 10:55

Ай, за пръв път се натъквам на подобно нещо - Топлофикация да проспи 2-годишния срок и ЧСИ-то да е така добронамерено да прекрати делото. Присъединявам се към искането на Поли за името или поне района на въпросния изпълнител. :roll:

Към останалата част за погасителната давност - колегата Поли е напълно права. Засега не правете нищо, когато получите съобщение от ЧСИ и евентуално нова Покана за доброволно изпълнение, тогава е моментът за възражение за изтекла погасителна давност.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство