начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Публична продан

Re: Публична продан

Мнениеот vasilev_ » 22 Фев 2011, 18:59

?
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот gudio » 22 Фев 2011, 21:43

vasilev_ написа:?

? = $
:mrgreen:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 22 Фев 2011, 22:01

:roll: Какво неясно има в тази тема, че я поддържате жива?
Четете, каквото е написал gudio и преценете кое от избрените не е така, както трябва да е.
Имал сте възможност да спешите СИ( да обжалвате бездействието му), но сте изпуснал срока ( предполагам сте бил зает с публикуването на вашето питане на всевъзможни места из нета, та време не ви е останало).

Не четете тино-нино, така щото не сте в тази хипотеза ( макар, че е описал възможното усложнение доста нещица е оплел).

И си насрочете среща със СИ- тук не знаем какво има в кориците на това изпълнително дело, а вие не може да претендирате за коректност във фактологията.

п.п. Готин аватар, Балуев. :)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот vasilev_ » 23 Фев 2011, 12:02

Хлъзгави сте адвокатите,в това съм се убедил,но въпросът ми беше елементарен:

Бихте ли казали до колко време е срока да бъда уведомен за това разпределение?
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 23 Фев 2011, 12:11

Не разчитайте на срокове, отивайте лично при СИ и ако трябва на място подавайте искания писмено. Все ще трябва да Ви се отговори. Ей това е полезният и елементарен отговор. Кво му е хлъзгавото? Търсете си правата активно, не разчитайте да Ви ги поднасят винаги.
poli_g написа::roll: Какво неясно има в тази тема, че я поддържате жива?
Четете, каквото е написал gudio и преценете кое от избрените не е така, както трябва да е.
... тук не знаем какво има в кориците на това изпълнително дело, а вие не може да претендирате за коректност във фактологията.

+1
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот vasilev_ » 07 Мар 2011, 21:44

ykovachev написа:Не разчитайте на срокове, отивайте лично при СИ и ако трябва на място подавайте искания писмено. Все ще трябва да Ви се отговори. Ей това е полезният и елементарен отговор. Кво му е хлъзгавото? Търсете си правата активно, не разчитайте да Ви ги поднасят винаги.
poli_g написа::roll: Какво неясно има в тази тема, че я поддържате жива?
... тук не знаем какво има в кориците на това изпълнително дело, а вие не може да претендирате за коректност във фактологията.

+1

На 24-ти миналият месец най накрая с много нерви успях да си уредя разпределение на сумите.Оправданието за забавянето беше ,че от общината бавят справките.Платих определената ми сума в брои,но таксата за изпълнителното ми дело беше повишена с 210 лв.Не оспорих защото ми писна,и исках да вървим напред.Бяха ми определени две дати днес на 7-ми трябваше да платя такса за постановление по някаква си точко 31-ва която беше 181 лв.и 2,6%за общината общо около 443 лв.Отидох с парите на място както се уговорихме,но секретарката ме посрешна на нож.Веднага ме обвини защо не съм се обадил по телефона,и в момента съм я обезпокоил.Държеше се просташки.(ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯТ ДЕН)Едва се въздържат да не и тегля една .......
Имах чуството че съм някакъв натрапник,или направо просяк.Върна ме,и ми каза да отида надвечер защото СИ го няма пък,и сбора от протокола не излизал с 3 лв.Направих и една глупост по време на спора намекнах,че искам разбивка за всички пари които ми взеха(а те не бяха малко) и тогава една от служителките ми каза"ей сега ще ти я направим друго не искаш ли".Ужас дано Господ не ви дава да попаднете на такава кантора.Тия хора са овластени,и направо се гаврят.Най накрая с много търпение успях да платя въпросните такси,в 17.30 часа.Да видим какво ще стане на 10-ти когато имам час да си получа документа за собственост вписан,и със снета възбрана за имота.Още като казах,че ще бъда в офиса в 13 ч.на 10-ти т.м секретарката чудо на природата ме предупреди предварително,да се обадя по телефона. Стана ясно,че ще имам пак проблеми,но ще видим.
пп.На 13-ти тоя месец ще станат пет месеца откакто занесох изпълнителният лист,и подадох молба.
ппп.забравих,че документите който ми дадоха за внесените суми бяха някакви странни квитанции.
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот vasilev_ » 03 Апр 2011, 23:58

На 26-ти(март) най накрая получих постановлението за възлагане.
Сега след близо две години дела за делба,и около шест месеца при ЧСИ вече съм горд собственика на въпростната 1/9 от имота.Просто да ти е "кеф" да гледаш,и ползваш правосъдната система и нейните производни.Благодаря на всички които дадоха мнение в тая тема макар,че повечето бяха некомпетентни и безполезни.
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 04 Апр 2011, 09:59

Сроковете, които сочите, са си направо кратки. Някои хора надхвърлят пет годинки разправии... Та затова за "кефа" сте напълно прав :D
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство