начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Мобилен оператор, СГ Груп - проблем

Мобилен оператор, СГ Груп - проблем

Мнениеот mecanin » 06 Ное 2011, 23:17

Здравейте, преди време използвах услугите на Виваком. Договорът ми беше за 1 година и след като изтече, реших , че няма да използвам повече услугите на компанията. За моя изненада , договорът се подновил автоматично ... Отидох до офис на Виваком и ми обясниха, че трябва да си платя задълженията и тогава мога да подам заявление за спиране на услугата. Стриктно изпълних указанията. Сложиха ми входящ номер на заявлението , говорих с оператор, обяснявайки му причините, поради които не искам да бъда повече абонат на компанията. Преди да си тръгна от офиса , попитах изрично служителката дали това е всичко и тя ми даде положителен отговор и няма да имам повече ядове. Да, ама не ... След няколко месеца продължих да получавам фактури от виваком . Веднага се обадих на оператор и той ми даде странно обяснение, че услугата ми е неактивна, но все пак трябва да заплатя. Реших да не плащам , но преди няколко дни ми се обадиха от SG Group и обявиха, че дължа 36 лева , а Виваком са техни клиенти. Чудя се какво да сторя . Мисля си да подам жалба първо до Виваком, а след това и до комисията за защита на потребителите. Моля, дайте някакви съвети . Възможно е и да не съм прав :oops:
mecanin
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство