начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Банкови кредити

Банкови кредити

Мнениеот karapan » 16 Апр 2012, 16:37

Моля да ме извините, защото не съм изчела темите и сигурно не е за първи път да се питаме какво правят банките.
Аз имам конкретен въпрос. Защо банка е отпуснала кредит на покойния ми син в размер на 10000лв без застраховка? Ние, родителите му като наследници, погасяваме този кредит. Но банката е била наясно, че синът ми е от рискова група, в НСО има убити и това, както винаги не се казва. Той беше охранител на Президента на Република България.
Нима, когато се отпуска кредит се извършва шантаж, за да се вземе нещо повече от лихвата и главницата?
Ние, почернените родители ли сме застраховката на банката? Смятам да спра вноските по този кредит.
Има и друг куриоз, остатък в друга банка по кредит на сина ми, от 251лв и някакви стотинки. Там има застраховка, но ми се обаждат любезните събирачи на дългове. Защо и какво се случва, никой не ми отговаря. Реших, че и аз няма да им отговарям, а те да докажат, че съм за зад решетките.
Нима банките и респективно банковите инспектори са оглупяли до там, че да раздават кредити без да поемат риск? Някога са ни учили за премерения риск, сега случва ли се? Или се стреля в тъмното?
karapan
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство