- Дата и час: 15 Фев 2025, 13:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Европейска заповед за плащане на територията на ЕС
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Европейска заповед за плащане на територията на ЕС
Добър вечер,много ще се радвам да ми отговорите компетентно и да ме окуражите,за което благодаря предварително!Съдлъжник съм по необслужван кредит от 2008г,следователно имам запор на заплатата и са ми правени удръжки от 10.2009г до 07.2011г ( в момента съм в майчинство до 09.2013)Потърсих мин. седм. адвокат,който ме посъветва,да поискам от фирмата,която е изкупила дълга( Кредитреформ) да подаде молба до съответния съд за изд. на европейска заповед за плащане,тъй като те имат интерес да си съберат плащането.Аз днес звъннах до юристите на тази фирма и ми "обясниха",че за това били тези поръчители да плащат те дълговете и тази процедура била мн. скъпа -ок. 4 хиляди лв.,и трудоемка-вярно ли е това или така им е по-лесно.Кредитополучателя живее и работи законно в Холандия и сумата е 7 500лв + разходите за ЧСИ.Мислих др. седм. да ходим с адвоката,защото аз нямам никакви док.,който съм разписала в банката,но те така ме отрязаха,че нямам думи.Разрових се из нет-а,не ми се видя сложно,като процедура и аз мога ли по някакъв начин да настоявам пред Кредитреформ за тази европейска заповед и как?Предоставила съм им адрес и тел.,но той не го вдига целенасочено.Благодаря!
- galya79
- Нов потребител
Re: Европейска заповед за плащане на територията на ЕС
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Не се занимавайте с неща, които не разбирате. Потърсете сериозен и компетентен адвокат - поне от това, което пишете, оставам с впечатление, че налице са основания за прекратяване на Изп. производство (чл.433, ал.1, т.8 от ГПК), или поне наближава такъв момент. Когато съотв.адвокат се запознае с книжата/документите, ще ви даде конкретен отговор.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- neutralen
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|