начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

Договор с община за отпускане на средства за масов спорт

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор с община за отпускане на средства за масов спорт

Мнениеот oldcapital89 » 07 Ное 2013, 12:01

Здравейте!Имам нужда от помощ и насоки и ще съм благодарен на всеки,който ми помогне по някакъв начин.Трябва да направя договор между НПО и община,с който се иска общината да осигури място на открито достъпно за всички(парк),за да се организират игри и състезания за деца.Като общината трябва да отпусне и средства от бюджета си за масов спорт.До сега е правено без договор и се е случвало да има отказ от община и това е целта на договора.Моля,дайте ми някакви насоки!Благодаря!
oldcapital89
Нов потребител

Re: Договор с община за отпускане на средства за масов спорт

Мнениеот oldcapital89 » 08 Ное 2013, 11:27

Поне някой,ако може да ми каже дали е възможно да е договор за сътрудничество и съвместна дейност...Благодаря!
oldcapital89
Нов потребител

Мнениеот xaoc1973 » 08 Ное 2013, 18:09

1. НПО да е в ЦРЮЛНЦООПД.
2. НПО да е в общинския регистър на спортните организации.
3. НПО да има лицензирани треньори по съответните спортове.
4. Договор с общината.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Мнениеот oldcapital89 » 10 Ное 2013, 15:54

Всички условия са изпълнени.До сега са представяли проект за дадено нещо и след одобряване са ги финансирали от бюджета.Искат договорът да се подпише след като ги одобрят,за да няма отмятане от страна на общината.А дали договорът да не е за услуга?
oldcapital89
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ