начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Уронване на престижа от "анонимен" вестник

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Уронване на престижа от "анонимен" вестник

Мнениеот boi4one » 17 Окт 2014, 11:40

Здравейте, имам проблем с клевета по мой адрес и уронване на престижа, обеснения пред роднини и т.н.Статията-по-точно снимката вече е разпрозтранена от доста електронни издания, но те ми отговарят че просто са копирали статията и не знаят кой е автора.Вчера мой близки ми звънят и ме питат в какви работи съм се забъркал, как така съм станал наркотрафикант или защитник на мафиоти и ми казаха вестника в който е публикувана информацията.Купих вестника и наистина видях снимка на която съм снимал с криминално проявено лице явно и под снимката пише как той ни уговарял какво да говорим в съда защото сме били важни свидетели.После ни бил качил в колата си да ни повози и да ни даде съвет как да свидетелстваме и какво да правим. Аз направо съм в щок, не познавам тази личност, не съм свидетел по това дело а и въобще по никое друго и изведнъж някакви клюки.Бях си намерил почасова работа тъй като не мога да ходя добре и днес шефа ме вика да си събирам багажа_предполагам един от майсторите му е казал защото той ми се обади да ме бъзикар че работя под прикритие(работил съм без договор). За роднините не ми се мисли но новината се разпространява по интернет с такава скорост, че очаквам и от тях въпроси.Единствено майка ми знае, но тя си познава сина. Та да говорим по същество(можех да дам линк на статията, но ме притеснява, че така сам ще я разпространя и не искам да публикувам тази долна лъжа. Писах 3 мейла на редактора на вестника да ми каже кой е писал тази статия, има ли начин да се разберем цивилизовано и де да знам да се махнат снимки опровержение някакво или другия вариант е да заведа дело за уронване на престижа, говорене лъжи по мой адрес и направо това си е психически тормоз-аз не мога да спра да мисля за товар депресиран съм и искам справедливост. Та въпроса ми е какви са шансовете ми да заведа дело по тъкъв казус-клевета, уронване на престижа и финансови загуби.Мейла го написах при регистрацията ако искате да видите статията и се уверите, че пише свидетели а сме само двама чавека на снимката мога да я покажа, тъй като съм нов не знам дали е позволено постване на линкове.
С уважение, Бойко!!!
boi4one
Нов потребител

Re: Уронване на престижа от "анонимен" вестник

Мнениеот boi4one » 18 Окт 2014, 14:54

http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4367844

Ето я и статията защото виждам, че никой не отговаря и може да не мога да обесня по правилния начин с какво искам да ми помогнете-по средата съм аз нямам нищо общо с никакво дело както и съответно не съм и свидетел и не съм се уговорял за абсолютно нищо с човека със "синьото яке".Сега съм вече и безработен но това няма как да го докажа защото от 15 години работа по страежите имам общо 1 година и 7 месеца трудов стаж :shock:
Едно извинявайте не отговориха и ме хващат нервите още повече и ще трябва да пия малко валерианче :oops:
Аз само искам името на автора и да видим дали можем да се разберем цивибизовано и без съдебни дела!
Та това е в общи линий клюки по чужд адрес, уронване на престижа, психически и финансови загуби и другото от вас...
Предврително благодаря.
С уважение, Бойко!
boi4one
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ