Здравейте,
Имам един интересен казус- закупих си апартамент с подземен гараж, на който фирмата строител и инвеститор не е поставила врата. Твърдят, че няма как да бъде поставена врата, защото през гаража (по тавана) минават кабели и цитирам: “важна комуникация за сградата”.
Обектът е описан в нотариалния акт като гараж и там пише, че съм длъжен да осигурявам достъп до кабелите.
Въпреки това е твърде тясно да се прави каквото и да е, докато колата ми е вътре, т.е. така или иначе ще трябва да се свържат с мен.
Идеята ми е да поставя ролетна врата или щора, за да може да се затваря гаражът като ще се направи под кабелите за да не се нараняват и да има достъп до тях над самата врата.
Могат ли да ми забранят да поставя врата на гараж, който вече е моя собственост и да бъда глобен с неустойки, които по договор, ако правя изменения без писмено съгласие на фирмата дължа солидна сума?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 27 Дек 2024, 03:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Могат ли да ми забранят да поставя врата на собствен гараж
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|