Възмутена съм от действията на Върховни съдии във ВКС!
Мога да приложа доказателства за нарушение на Закона от Висши магистрати - съдии във Върховен Касационен Съд - решение по дело, което е постановено без да се вземат впредвид приложените доказателства, изпълнено с противоречия, грешки, неточности и неясно мотивирано! Парадокса обаче е там, че няма на кого да се оплача и къде да се жалвам в Република България! Та това са Върховни Съдии, които могат да си правят каквото си искат, като знаят, че никой няма право да им потърси отговорност! Сигурна съм, че аз не съм единствена с такива проблеми и искам да направя нещо / не знам още точно какво и как да го постигна и поради тази причина се обръщам към Вас за съдействие/, за да бъде предотвратена тази порочна практика и вече да няма повече потърпевши от такава несправедливост!
- Дата и час: 13 Фев 2025, 13:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Към кого да се обърна!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Към кого да се обърна!
За съжаление няма към кого. Единствената възможност си остава Страсбург, но със забележката че и там има много стеснени критерии за допустимост на жалбата.
Преди години идея преди да се направи един публичен сайт, в който да се качват скандални решения на магистрати - така че всички да ги прочетат и да видят имената им. Ако ми остане време ще гледам да я реализирам.
А на вас препоръчвам да гледате напред, така или иначе няма какво да направите повече.
Преди години идея преди да се направи един публичен сайт, в който да се качват скандални решения на магистрати - така че всички да ги прочетат и да видят имената им. Ако ми остане време ще гледам да я реализирам.
А на вас препоръчвам да гледате напред, така или иначе няма какво да направите повече.
- abettor
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|