Здравейте,
Пуснах преди време жалба в КЗП във връзка със системно получаване на непоискани търговски съобщения. В крайна сметка от КЗП са направили проверка и ми върнаха писмо, че не са установили нарушение и съответно не са наложени санкции. Въпросът ми е как и по какъв начин мога да обжалвам това тяхно решение. Ето как изглежда отговорът на КЗП:
http://img811.imageshack.us/img811/7480/41nl.jpg
- Дата и час: 15 Фев 2025, 14:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обжалване - КЗП
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Обжалване - КЗП
Решението на КЗП по жалбата ви не подлежи на обжалване. Правото, което все още считате за нарушено, можете да защитите по реда на ГПК, като повдигнете иск с правно основание чл. 310 ал 1 т.4, в случай, че имате качеството "потребител" по смисъла на ЗЗП. Ако сте обаче търговец - можете да повдигнете иск, който ще се разгледа по общия ред.
Решението ми изглежда добре мотивирано...Какви са ви аргументите против него?
Решението ми изглежда добре мотивирано...Какви са ви аргументите против него?
Actio cum Deliberatio
- eurolinker
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|