Въпросът ми е като изкарам психо-теста, колко време важи? Относно взимане повторно на книжка категория В.
Другия въпрос ми е, трябва ли, за да мина психо, да нямам актове и НП-та? ( или да са платени )?
Питам, защото Април ми изтича последния акт, но се чудя от сега ли да задвижвам нещата малко по малко, или да започна от Април.
- Дата и час: 13 Фев 2025, 00:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Относно психо-тест за сумпс
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Относно психо-тест за сумпс
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
-
chinchilla - Потребител
Re: Относно психо-тест за сумпс
Здравейте,
относно психотеста е необходимо да знаете за какво се явявате, за психотест за отнети контролни точки, за алкохол или пък за професионален шофьор или такси? Ако Ви е отнета книжката е необходимо да имате документ за изтърпяно наказание със заверка от мвр, ако става дума за София се взема от 19 гише в КАТ. Обаждате се в психолаборатория и насрочвате дата и час за явяване - ще Ви искат три имена и егн. Ако се явявате за професионален шофьор или такси е необходима шофьорската книжка и синия талон към нея, ако нямате талон предоставяте акт. Ако имате други въпроси, можете да питате, а ако искате да Ви насочим към лаборатория може да ми пишете съобщение.
Всичко добро и успех!
относно психотеста е необходимо да знаете за какво се явявате, за психотест за отнети контролни точки, за алкохол или пък за професионален шофьор или такси? Ако Ви е отнета книжката е необходимо да имате документ за изтърпяно наказание със заверка от мвр, ако става дума за София се взема от 19 гише в КАТ. Обаждате се в психолаборатория и насрочвате дата и час за явяване - ще Ви искат три имена и егн. Ако се явявате за професионален шофьор или такси е необходима шофьорската книжка и синия талон към нея, ако нямате талон предоставяте акт. Ако имате други въпроси, можете да питате, а ако искате да Ви насочим към лаборатория може да ми пишете съобщение.
Всичко добро и успех!
- vilinceto
- Нов потребител
Re: Относно психо-тест за сумпс
И понеже забравих, ако искате психо за отнета книжка, то е валидно една година, а ако искате психо за професионална категория, то е валидно 3 години. Няма значение дали имате неплатен акт, може и с него, но ако Ви е отнета книжката след изкарване на психото, за да Ви я върнат от КАТ ще изискат да си платите наложените санкции.
- vilinceto
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|