начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Относно психо-тест за сумпс

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Относно психо-тест за сумпс

Мнениеот chinchilla » 06 Яну 2014, 18:14

Въпросът ми е като изкарам психо-теста, колко време важи? Относно взимане повторно на книжка категория В.
Другия въпрос ми е, трябва ли, за да мина психо, да нямам актове и НП-та? ( или да са платени )?
Питам, защото Април ми изтича последния акт, но се чудя от сега ли да задвижвам нещата малко по малко, или да започна от Април.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Re: Относно психо-тест за сумпс

Мнениеот vilinceto » 14 Яну 2014, 00:12

Здравейте,
относно психотеста е необходимо да знаете за какво се явявате, за психотест за отнети контролни точки, за алкохол или пък за професионален шофьор или такси? Ако Ви е отнета книжката е необходимо да имате документ за изтърпяно наказание със заверка от мвр, ако става дума за София се взема от 19 гише в КАТ. Обаждате се в психолаборатория и насрочвате дата и час за явяване - ще Ви искат три имена и егн. Ако се явявате за професионален шофьор или такси е необходима шофьорската книжка и синия талон към нея, ако нямате талон предоставяте акт. Ако имате други въпроси, можете да питате, а ако искате да Ви насочим към лаборатория може да ми пишете съобщение.
Всичко добро и успех!
vilinceto
Нов потребител

Re: Относно психо-тест за сумпс

Мнениеот vilinceto » 14 Яну 2014, 00:15

И понеже забравих, ако искате психо за отнета книжка, то е валидно една година, а ако искате психо за професионална категория, то е валидно 3 години. Няма значение дали имате неплатен акт, може и с него, но ако Ви е отнета книжката след изкарване на психото, за да Ви я върнат от КАТ ще изискат да си платите наложените санкции.
vilinceto
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ