начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Електронен фиш по ЗДВП

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Електронен фиш по ЗДВП

Мнениеот the_shire » 16 Мар 2014, 17:38

Здравейте!
Моля за разяснение.Към момента се прилага решението на ВКС от началото на март за издаването на елетронни фишове от мобилни камери и в случай на нарушение контролния орган следва да спре нарушителя на пътя,за да го санкционира,нали?Доколкото знам промените в ЗДвП от 13.03 все оше не са влезли в сила и в случай,че снощи съм преминала с превишена скорост покрай патрулка е трябвало да ме спрат.Благодаря предварително за времето и вниманието ви.
the_shire
Нов потребител

Re: Електронен фиш по ЗДВП

Мнениеот doc03 » 16 Мар 2014, 20:33

Какво значение има това в момента ? Изчакайте, и ще видите :)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: Електронен фиш по ЗДВП

Мнениеот kolegat » 16 Мар 2014, 21:56

the_shire написа:Здравейте!
Моля за разяснение.Към момента се прилага решението на ВКС от началото на март за издаването на елетронни фишове от мобилни камери и в случай на нарушение контролния орган следва да спре нарушителя на пътя,за да го санкционира,нали?Доколкото знам промените в ЗДвП от 13.03 все оше не са влезли в сила и в случай,че снощи съм преминала с превишена скорост покрай патрулка е трябвало да ме спрат.Благодаря предварително за времето и вниманието ви.

Ако са те засекли, ще те викнат в КАТ и ще ти съставят акт.
kolegat
Потребител

Назад към Взаимопомощ