начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

към колегите водили дела срещу топлофикация

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

към колегите водили дела срещу топлофикация

Мнениеот peppype » 13 Окт 2006, 00:21

колеги, виждам че много от вас са навлезли доста в материята по закона за енергетиката всички наредби, свързани с него. конкретната ми молба е да ме посъветвате какви задачи да поставя на съдебно-техническата експертиза по делото срещу топлофикация, защото материята е доста специфична. Четох всичко коментирано във форума по този въпрос и това, което разбрах е че общо взето се изчислява максимално възможната топлоенергия, която може да се усвои от отоплителните тела, монтирани в конкретния обект(отоплителна инсталация) и се съпоставя с действително начислената топлоенергия от Топлофикация.Ако греша моля да ме коригирате и очаквам вашите предложения.
peppype
Нов потребител

Мнениеот galimar » 13 Окт 2006, 15:46

вещо лице-топлотехник да изчисли на базата на данните от Топло и фирмата за дялово разпределение действително използваната топлинна енергия за процесния период
galimar
Младши потребител

Мнениеот peppype » 13 Окт 2006, 23:06

много благодаря
peppype
Нов потребител

Назад към Общи дискусии