- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Освобождаване от военна служба
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: KAKVO SE KRIITE , BE
Koko123 написа:Za vsicki po 2 godini kazarma pozelavam ot surce:))))))))
Nikakvo izmukvane za predatelite na stranata
На страната или на държавата? Интересно ми е да чуя компетентното Ви мнение.
- :)
Re: Освобождаване от военна служба
123 написа:Simulantite da zastanat do stenata. Nacazatelniat vzvod idva.
Момче, вече се говори за НАТО, гражданско общество, глобализация, обединена Европа... Не се ли сещаш, че светът се променя със секунди, и ако ти не осъзнаеш че губиш позиции и не се адаптираш не те чакат розови дни.
То не че в другите "образцови" армии ги няма психичните патологии като тебе, ама скоро и вас ще почнат да ви салагат по затворите.
П.С. Ако нямаш кинта да си наемеш добър психолог за агресивната си психоза, напиши на върховния си главнокомандващ. Иначе най-много ти да се простреш до стената в есно привлекателно заведение в Карлуково.
Късмет моето момче
ще ти трябва много
- бащата на 123
искам да разбера дали могат да ме вземат за наборна военна служба,при условие че ми остават 9 месеца до навършване на 27 години и все още пазя студентски права.
Благодаря.
Благодаря.
- clavoceps
- Нов потребител
Re: KAKVO SE KRIITE , BE
:) написа:Koko123 написа:Za vsicki po 2 godini kazarma pozelavam ot surce:))))))))
Nikakvo izmukvane za predatelite na stranata
На страната или на държавата? Интересно ми е да чуя компетентното Ви мнение.
какви предатели, бе човече, какви две години казарма. май още живееш в годините на балканската война ми се струва. как ти намериха комп на дърти години бе ей, та да си изливаш злобата тука. носталгия, носталгия дедо те тресе, айде стига си бълнувал сега, а вземи се събуди, почеши си катетъра и ходи в клозета да си излееш мъката по отминалите славни дни на битки в тоалетната чиния. а след това вместо да ми говориш глупости, посети сайта на НОИ, за да се почувстваш по-добре като видиш готвеното увеличение на пенсиите с 5 стотинки
- shvabata
- Нов потребител
Накои ....
Здражеите , някои знае ли как трябжа да е оформена ДЕКЛАРАЦИЯТА по : (изм. - ДВ, бр. 49 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 27 от 2005 г.) лицата, определени за придружители на член от семейството, на родител, единствен брат или сестра, които са категоризирани пожизнено като инвалиди със загубена работоспособност над 90 на сто с придружител;
Моля ако някои знае , или се е сблусквал с подобен казус или има образец ...
Моля ако някои знае , или се е сблусквал с подобен казус или има образец ...
- asen1a
- Нов потребител
|
|