След доста мъки да се регистрирам във форума това е вече факт.Не знам поради какви причини преди месец-два регистрацията ми тук не ставаше.Тази тема е да кажа "Здрасти !" на хората от форума.
Както и да е.Виждам обаче,че макар и в общи дискусий тя изглежда малко не на място в този форум. Без значението от форумната секция 90% са прагматино настроени: Казуси,молби,питания. Това не е лошо,но доминира в целия форум.Без значение в кой раздел си.Все пак аз вярвам,че правото е не само закони написани на хартия и е редно в най-големия правен форум в България поне понякога да става дума и за Правото като ценност,кауза или наука.Разбира се в практиката то въобще не е такова,но тук мисля е добре да развием малко абстрактноправна мисъл.Сама по себе си нищо незначеща,но практически използвана,аз мисля,че би ни научила как да максимилизираме и оптимизираме работата си.
Малко наивно нaистина,но поне няма да навреди.
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистриран най-накрая...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Да се разшири кръгозора ни ?!
Няма да измислям топлата вода.Не сме единственото "правно място" в интернет.Имаме база за сравнение.
- Lawerinlaw
- Нов потребител
Здравейте, новопостъпили колега или не- колега. Вероятно имате предвид нещо от сорта на това, че "големите умове обсъждат идеи, средните- събития, а дребните, т.е. малките умове обсъждат хората." и желаете да размените идеи? Няма нищо лошо в това, подкрепям Ви и още веднъж добре дошли.
- Julyan
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|