- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Moже ли да ме осигуряват върху 200 лв., а да ми се издаде
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Moже ли да ме осигуряват върху 200 лв., а да ми се издаде
служебна бележка, че получавам по-висок доход? Питам във връзка с опцията на банките да докажеш реален, а не осигурителен доход.
- bbb
- Младши потребител
Ми ако го хванат шефа, че издава неверни бележки (или че не осигурява върху реалния доход, ако бележката е вярна)? М?
Той е длъжен да ти внася осигуровки върху всичко, което ти плаща.
Може да ти увеличат заплатата за известно време, с все осигуровки и всичко останало, само че после ще трябва твоето съгласие, за да ти я намалят обратно.
Той е длъжен да ти внася осигуровки върху всичко, което ти плаща.
Може да ти увеличат заплатата за известно време, с все осигуровки и всичко останало, само че после ще трябва твоето съгласие, за да ти я намалят обратно.
-
portokal - Старши потребител
Toгава защо банките приемат доказателства за реалният доход при условие, че такъв не може да се докаже от счетоводството?
- bbb
- Младши потребител
Абсолютно е масова. Но все пак може да не е съвсем безопасно да си го признаеш документално без бой.
Банките това не ги засяга, тях ги интересува наистина реалният доход. Може да е проблем за пред някои държавни органи, ако им попадне случайно такъв документ.
Toгава защо банките приемат доказателства за реалният доход при условие, че такъв не може да се докаже от счетоводството?
Банките това не ги засяга, тях ги интересува наистина реалният доход. Може да е проблем за пред някои държавни органи, ако им попадне случайно такъв документ.
-
portokal - Старши потребител
Абе няма ли някойда сезира прокуратурата и тя да си свърши работата та да видим после какво ще правят всички.
- naa82
- Младши потребител
Райфайзен ще ви даде - само срещу лист хартия ще получите хиляди!!! Поне така е в рекламата. За връщане не говорим!
- kaparoto
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|