начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Moже ли да ме осигуряват върху 200 лв., а да ми се издаде

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Moже ли да ме осигуряват върху 200 лв., а да ми се издаде

Мнениеот bbb » 07 Фев 2007, 14:36

служебна бележка, че получавам по-висок доход? Питам във връзка с опцията на банките да докажеш реален, а не осигурителен доход.
bbb
Младши потребител

Мнениеот portokal » 07 Фев 2007, 14:47

Ми ако го хванат шефа, че издава неверни бележки (или че не осигурява върху реалния доход, ако бележката е вярна)? М?
Той е длъжен да ти внася осигуровки върху всичко, което ти плаща.
Може да ти увеличат заплатата за известно време, с все осигуровки и всичко останало, само че после ще трябва твоето съгласие, за да ти я намалят обратно. :wink:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот bbb » 07 Фев 2007, 14:59

Toгава защо банките приемат доказателства за реалният доход при условие, че такъв не може да се докаже от счетоводството?
bbb
Младши потребител

Мнениеот portokal » 07 Фев 2007, 15:08

Абсолютно е масова. Но все пак може да не е съвсем безопасно да си го признаеш документално без бой. :oops:
Toгава защо банките приемат доказателства за реалният доход при условие, че такъв не може да се докаже от счетоводството?

Банките това не ги засяга, тях ги интересува наистина реалният доход. Може да е проблем за пред някои държавни органи, ако им попадне случайно такъв документ.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот naa82 » 07 Фев 2007, 15:46

Абе няма ли някойда сезира прокуратурата и тя да си свърши работата та да видим после какво ще правят всички. :D :D :D
naa82
Младши потребител

Мнениеот kaparoto » 07 Фев 2007, 16:08

Райфайзен ще ви даде - само срещу лист хартия ще получите хиляди!!! Поне така е в рекламата. За връщане не говорим!
kaparoto
Нов потребител

Назад към Общи дискусии