начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

О Ф Е Р Т А ! ! !

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

О Ф Е Р Т А ! ! !

Мнениеот fai4e » 08 Фев 2007, 16:54

Спешно се търси пълномощник (адвокат бивш съдя и т.н.) с отлични позиций и авторитет в ВКС (СГС) за помощ по дело на етап втора инстанция по чл.21 СК във връзка с чл.34, ал.1 ЗС .
Отлично възнаграждение - първоначално 500 евро (споразумение!) + по договор при успешен изход получава 6000 евро и парцел от 700 кв/м на 40 мин. от гр. София сред дивна природа (страхотен изглед,балкан, гора, чист въздух, регулация, ток, вода, асфалт от Сф. до парцела, съседи -архитекти, юристи, лекари .... )
При необходимост - конфиденциалност !
Предложението е съвсем сериозно и за сериозни !
За контакт - тел: 0889499103
fai4e
Младши потребител

Мнениеот fetisov » 08 Фев 2007, 19:11

Предлагам модератора да изтрие тази тема, защото подобни съобщения не само превръщат форума в "борса за търговия на адвокатски услуги", но и са подигравка с адвокатската и юридическата професия въобще !!!
Явно, че тук пишат хора, които смятат, че добре свършената работа на адвоката се дължи само и единствено на позициите му пред съответния съд (каквото и да означава това), както и на добрия хонорар, който е важно да се обещае, пък... после... в зависимост от изхода на делото... може и да платим или... по-точно: да дадем в натура !!! И всичко това се оферира "съвсем сериозно" и е "за сериозни" !!! Този, който го е написал, явно е сбъркал форума...
fetisov
Потребител

za vsi4ko sme vinovni nie

Мнениеот zako33 » 08 Фев 2007, 23:40

Предлагам модератора да изтрие тази тема, защото подобни съобщения не само превръщат форума в "борса за търговия на адвокатски услуги", но и са подигравка с адвокатската и юридическата професия въобще !!!
Явно, че тук пишат хора, които смятат, че добре свършената работа на адвоката се дължи само и единствено на позициите му пред съответния съд (каквото и да означава това), както и на добрия хонорар, който е важно да се обещае, пък... после... в зависимост от изхода на делото... може и да платим или... по-точно: да дадем в натура !!! И всичко това се оферира "съвсем сериозно" и е "за сериозни" !!! Този, който го е написал, явно е сбъркал форума...

Az mislq, 4e tova trqbva da stoi. Ako moje daje da se publikuva na pyrva stranica v nqkoi ot golemite vsekidnevnici.
4ovekyt ne e vinoven. Vinovni sme nie. I vsi4ko mnogo dobre znaem kakva e realnostta. Estestveno, 4e nego go interesuva rezultatyt. Iska da spe4eli deloto. Vseki, koito e gubil delo, kydeto sydiqta si e izsmukal re6enieto ot prystite znae kakvo e 4uvstvoto. Dokato v syda se nazna4avat xora s nisyk moral i ograni4eni poznaniq po pravo 6te vijdame takiva temi.
Spored men v BG trqbva da se vyvedat pone 3 novi ne6ta. Znaem 4e sme bedni i ne mojem da pla6tame dyrjavna zaplata ot 5000 EUR, a i tova edva li bi promenilo ne6to, o6te pove4e, 4e nikyde po svete, kydeto sistemata 6to gode raboti sydiite ne sa koi-znae kolko visoko plateni. Pyrvo, da se vyvedat sydebni zasedateli (taka 4e sydiite da ne mogat da interpretirat faktite, kakto si poiskat). Vtoro, sydiiskata dlyjnost na nivo Apelativen (i moje bi Vyrxoven) Syd da byde izborna (taka 4e sydiqta da byde otgovoren pred xorata, koito sa go izbrali; za da e takyv toi trqbva da e ve4e utvyrden jurist; osven tova na sledva6tite izbori 6te izleznat vsi4kite mu kerlivi rizi, ako ima takiva i prosto nqma da byde izbran). Treto, da se vyvede zadyljitelnost na re6eniqta, na po-gorniq syd (za da moje zakonyt da byde interpretiran sxodno). Znam, 4e bi se naru6il balansyt v razdelenieto na vlastite, sled kato Parlamentyt priema zakonite, no ne moje, kogato ima praznina v zakona vseki da go interpretira taka, kakto si poiska (v zavisimost ot tova koi predlaga po dobra O F E R T A !!!).
zako33
Нов потребител

Мнениеот portokal » 09 Фев 2007, 00:16

Аз пък мисля, че въпросната оферта най-вероятно е някакъв вид шеговито проучване. :roll:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот dinev » 12 Фев 2007, 18:44

Интересно.........
Защо ли модератора е изтрил мнението ми, че оферента трябва да се обърне към некои отговорни люде, като Иван Григоров?! 8)
dinev
Потребител

Мнениеот ykovachev » 12 Фев 2007, 18:49

Я оферента да прибави и нЕколко оФце към хонорара :lol: 8) :lol:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот moni_d » 12 Фев 2007, 19:13

може ли да си избера парцела, съседите, цвета на тапетите.? В кои часове на денонощието е на 40мин., с какъв превоз-каручка, мотопед или просто ходене пеш?....................................имам още варианти, ако ви хрумне нещо го предложете, пък аз ще помисля дали ще приема, имайки предвид сложността на делото ви...................., но в качествата ми не се съмнявайте, абсолятно сериозни са!!!, както и намеренията ми;)
moni_d
Потребител

Мнениеот marianchica » 28 Фев 2007, 16:45

Т.н. "оферта" не е сериозна - респективно не е реална.
Мисля, че някой възрастен колега / позиций.../ пише книга, отвратен от днешното правосъдие.
Част от мненията ги няма.
Ако някой действително търси "помощ" - няма да го направи тук, а ще потърси хора, които наистина "помагат" да се "спечели" дело.
Малко е рано и за първи април.
marianchica
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 28 Фев 2007, 16:57

Част от мненията ги няма, защото са в другата тема, която е с идентично заглавие и (о, чудо!) почти без правописни грешки на т.нар. "оферта". За да ги различите, използвайте като маркер моите искания към оферента - тук искам "нЕколко оФце", а в другата тема съм бил по-скромен - искам само една овца, но да е зелена и да отговаря на името Пенка :lol: И там мненията са повече, включително има и такива на fai4e.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот chadel » 01 Мар 2007, 13:22

faiche, добави 1 прасе, 2 шилета и туба хубава домашна ракия 48-50 градуса и се захващам с делото. Напълно сериозен съм и не мога да разбера защо тука тези квазиюристи се подиграват с офертата ти.
chadel
Потребител

Мнениеот chadel » 01 Мар 2007, 13:23

fai4e добави 1 прасе, 2 шилета и туба хубава домашна ракия 48-50 градуса и се захващам с делото. Напълно сериозен съм и не мога да разбера защо тука тези квазиюристи се подиграват с офертата ти.
chadel
Потребител

Назад към Общи дискусии