начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

niama tema veche

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот mm222 » 28 Фев 2007, 16:10

Ivailo5rov написа:Намерих форум на зъболекари, но няма да ви кажа как да се включите. Наистина съветват как да си правиш пломби, как да си вадиш зъби и как да си чистиш зъбния камък с ултразвук. Мисля да се възползвам и съм сигурен, че вече ще отпадне необходимостта да посещавам зъболекар.
:D :lol: :wink: :D :P :lol: :) :D

:lol: :lol: :lol: Моите адмирации колега !!! Сравнението е много точно !!! Желая ви успехи в работата
mm222
Потребител

Мнениеот reveta » 28 Фев 2007, 18:32

stan_36 написа:Не мога да разбера как човек със шести клас се е регистрирал във форума и е пуснал съобщение. Явно нещо ни хвърля. Типичният измамник - сладкодумец. А ти като си екстрасенс, защо не си отговориш сам на поставените въпроси? :twisted:

И аз това се питам. Ще го питам и още нещо: Като е толкова голям екстрасенс, как така не е могъл предвиди заплахите, които му се отправят по телефона, за да вземе мерки и да ги игнорира? :lol: Как така човек, който не може да помогне на себе си, е тръгнал да помага на другите като им "дава съвети" (както самият той се е изразил)? Нека ми отговори, ако може. :lol: За да решаваш чужди проблеми, първо трябва да се справиш с твоите собствени. Няма какво да се лъжем сега. :wink: А колкото до сладкодумието му, то е типично за шарлатании като неговите. :lol:
reveta
Младши потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 09 Мар 2007, 09:43

Преди 7-8 години намерих една папка с документи на екстрасенса Деси и ги оставих в едно шкафче в съда. Исках да го вида как ще дойде да си я вземе, като прозре къде се намира. Той помагал на хора да си намерят загубените вещи... :lol: Скоро чух по радиото, че вече е в някакъв затвор. Интересно дали и това е предвидил?!
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот bay4o » 09 Мар 2007, 12:15

Мен лично много се заинтригува фразата, че не е уведомил полицията. ЗАЩО?!? :roll: Дори и сам да не знае кой точно му е звънил, нека да сезира полицията - ТЕ биха могли да разбират, биха могли да изискат съответните справки от мобилния оператор, нещо, което гражданинът не би могъл да направи, биха могли да установят от КЪДЕ ТОЧНО звъни отсрещния абонат. И всички тези възможности, достъпни до всеки, завършил включително и 6 - ти клас, се пренебрегват. ЗАЩО ЛИ?
bay4o
Потребител

Мнениеот plankov » 10 Мар 2007, 18:22

И на мен ми стана и интересно с "интелигентността" му, сравнително добре се оправа с Оплахата и кОлтурното държане, но с пунктоацията е над средното ниво, за страната)))
plankov
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии