Колеги, моля ви да споделите някакви отзиви от семинара, който завършва днес, организиран от Сиби.
Ето връзка: http://www.sibi.bg/Seminari/ep1.htm.
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Семинар по Европейско право
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Мислиш ли, че има полза от посещаването на такива семинари? Просто нелош начин за реализиране на доход...
- tatkobarba
- Потребител
да, бях на семинара и честно казано малко се шашнах, тъй като съм завършила преди 3 години и открих че почти нищо не си спомням от материала. доходите са си доходи - идват, отиват си, но наученото си остава. според мен си заслужава.
- vivian
- Нов потребител
vivian написа:да, бях на семинара и честно казано малко се шашнах, тъй като съм завършила преди 3 години и открих че почти нищо не си спомням от материала. доходите са си доходи - идват, отиват си, но наученото си остава. според мен си заслужава.
И сега, след посещението на този семинар, можеш ли вече да се гмурнеш в правото на ЕС????
- tatkobarba
- Потребител
за гмуркане незнам, но със сигурност има сериозни шансове от удавяне в това европейско право. няма шега, трябва да се чете.
- vivian
- Нов потребител
Аз също бях и мисля, че е полезен. Не съм изключително впечатлена, но все пак има практическа полза. Едва ли, ако не бях отишла, щях да седна да прочета всички неща, за които се говори на семинара. Естествено не можеш да очакваш, че ще научиш европейско право за 16 часа, но все пак е някаква отправна точка.
- avrora
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|