Добре де, всички тук тръбите за прословутата корупция в съдебната власт..Никой обаче не казва нищо конкретно ?! На мен, обикновения човечец ми е интересно как аджеба се подкупва съдия. Чисто практически ми е трудно да си го представя..Как замогналия се Пешо, който набил съседа си ей така за разтоварване стига до съдията, за да му плати и да може спокойно да спи до манекенския ......... на жена си ?! Хмм..А и нали съдиите са три броя ?? От къде знае на кой да плати и как си гарантира спечелване на делото ?! До колкото знам единият от съдиите пише решението, а другите хвърлят по един поглед и се подписват..Така ли е ? Самото плащане как се извършва ? Има ли посредници и как се стига до тях ? А как Пешо да е сигурен, че посредника няма да го прецака ? В кой момент се плаща всъщност ?
Ей такива някакви въпроси ми се заформиха като ви четох..Може да ви изглеждат глупави, но отговорите ви ще са ми много интересни, а и предполагам, не само на мен..
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Добре де..!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Добре де..!!
Пешо, на теб - " обикновения човечец" ти препоръчвам:
- ако си новопостъпил магистрат, да търсиш отговора си в наблюдения на другите си двама колеги и да установиш с кои от адвокатите им върви работата. Избери си и ти един, максимум двама довереници и им намекни предпочитанията си. От там нататък, всичко е подредено.
- ако си бъдещ клиент, потърси си адвокат.
- ако си новопостъпил магистрат, да търсиш отговора си в наблюдения на другите си двама колеги и да установиш с кои от адвокатите им върви работата. Избери си и ти един, максимум двама довереници и им намекни предпочитанията си. От там нататък, всичко е подредено.
- ако си бъдещ клиент, потърси си адвокат.
- ana_maria
- Младши потребител
..
Пешо ви благодари чистосърдечно И след като сте толкова печени и отзивчиви, ще си позволи да ви отправи още едно-две въпросчета
Да допуснем, че Пешо е потенциален клиент на този вид услуга, но е чиста и префинена душа и незнае как да подходи.. Как да намери подходящия адвокат, да тръгне от кантора на кантора ли ?!? Как да прецени колко да предложи, или да изчака който трябва сам да си поиска..?! Пешо иска да бъде приет на сериозно и момента за него е решаващ и критичен. Ще даде много и то с удоволствие, защото е доказано прав и справедливостта трябва да тържествува !
Какво да го правиш, Пешо е идеалист и романтик....
Пишете му тук, или на бележки и нека шеговития му тон не ви заблуждава....По-сериозен от това Пешо не може да бъде.
Да допуснем, че Пешо е потенциален клиент на този вид услуга, но е чиста и префинена душа и незнае как да подходи.. Как да намери подходящия адвокат, да тръгне от кантора на кантора ли ?!? Как да прецени колко да предложи, или да изчака който трябва сам да си поиска..?! Пешо иска да бъде приет на сериозно и момента за него е решаващ и критичен. Ще даде много и то с удоволствие, защото е доказано прав и справедливостта трябва да тържествува !
Какво да го правиш, Пешо е идеалист и романтик....
Пишете му тук, или на бележки и нека шеговития му тон не ви заблуждава....По-сериозен от това Пешо не може да бъде.
- winer
- Нов потребител
Наистина, напълниха се темите в този форум с всевъзможни "шегобийци"! Скука, отегчение и досада!
Ако "Пешо" е пребил някого, трябва да бъде наказан! А ако направи дори и плах опит да подкупи съдия, поне две годинки да трие наровете из някой затвор! И аз съм съвсем сериозен, не като "Пешо", нарекъл се знайно защо "Победител"!
Ако "Пешо" е пребил някого, трябва да бъде наказан! А ако направи дори и плах опит да подкупи съдия, поне две годинки да трие наровете из някой затвор! И аз съм съвсем сериозен, не като "Пешо", нарекъл се знайно защо "Победител"!
- mitko6
- Потребител
..
Пич, искам да те видя как ще постъпиш ако губиш от някой, който е доказано НЕизправен и който е прецакал и други хора освен теб...и ако този някой печели единствено защото разполага с нужните връзки..
А ситуацията с Пешо, който набил съседа си може би е само хипотетична, не го ли допускаш ?
Всъщност постингите ми тук са адресирани до хората, които могат да четат и между редовете, а не само буквално..Виждам, че има такива, но ти май не си от тях..
А ситуацията с Пешо, който набил съседа си може би е само хипотетична, не го ли допускаш ?
Всъщност постингите ми тук са адресирани до хората, които могат да четат и между редовете, а не само буквално..Виждам, че има такива, но ти май не си от тях..
- winer
- Нов потребител
mitko6 написа:...И аз съм съвсем сериозен, не като "Пешо", нарекъл се знайно защо "Победител"!
"победител" = wiNNer, a "wiNer" (Пешо) = "винар" ?
-
gudio - Активен потребител
Уау! И няма ли кой да помогне да човечеца?! Ей така ще се затрие една романтична и идеалистична душа.....
- Gabi1
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|