начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Как да влезеш оздравял в затвора ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да влезеш оздравял в затвора ?

Мнениеот kehayov » 25 Мар 2007, 09:35

Ами темата, касаеща за получаването на кредити за лечение я загатнах в другия ми постинг: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=21265
Нарочно не ползвам думата "излекуван", защото има някакъв нюанс в нещата според мен, ама може и да не съм прав напълно ?
Не че има нещо лошо в кредитирането на здравеопазването, много съм далече от тази мисъл !
Какво лошо има да получиш кредит за инвитро процедура, стига да имаш информация за това къде има най висока вероятност за терапевтичен успех ?
Пък и за всички други кредитни аспекти.
Не бих искал и да ме упрекнат евенуално и в това, че престоя в затвора може да доведе до влошаване на постигнатите терапевтични успехи получени на базата на кредита. Това си е просто друг аспект, и там имат думата сампло банките, защото те ще за най-вече загрижени техните неиздължили се все още кредитополучатели да бъдат в добро драве и живички.
Вие имате думата, моля...
kehayov
Младши потребител

Мнениеот kehayov » 25 Мар 2007, 16:59

Здравейте, ами утре може да има дела срещу длъжници нали в тях участват и адвокати, надявам се да не тълкувам нещата неправилно ?
Имам и друго питане, касаещо форумите, но не бих си позволил да пускам друга тема, при все че се разписах много днес.
Имаме следната тема във форум Медицина:
http://forum.medicine-bg.net/viewtopic.php?p=635#635
Могат ли да ни отправят упрек за подбудителство към проституция ?
Благодаря предварително за отговорите.
kehayov
Младши потребител

Назад към Общи дискусии