начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Търся адвокат за решаване проблем с гражданска отговоснот

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат за решаване проблем с гражданска отговоснот

Мнениеот stormer » 24 Мар 2007, 03:49

Здрасти , търся адвокат за решаване проблем с гражданска отговоснот. Проблема е следния . ПТП 2004 год , с смъртен случаи . Наследниците пускат пряк иск кам гражданската , определя се сума , те са недоволни и не я зимат и пускат граждански иск в наказателното дело кадето гражданската не може да бъде привлякана . Присъдена е дадена сума която е леко по малка от тази която им е определила преди гражданската с законната лихва от датата на настъпилото се . Проблема е , те не са отишли в гражданската си пуснат нов иск с решението на съда , аз съм оведомил гражданската за дадената присъда с преписка от решението на съда . Гражданската казаха , наследниците да си предявят иска , и да се прави троина среща , за която ми трябва адвокат , наи вероятно няма се стига до съд , аз съм изчел застрахователния кодекс , както и стария търговски кодекс по точно за гражданската , но ми трябва адвокат които да ми защитава интересите на тази 3 на среща , иначе си имам адвокат които беше по наказателното дело . Емаил : tcruise77771@hotmail.com skype : tcruise7771
stormer
Нов потребител

Мнениеот stormer » 26 Мар 2007, 08:40

ехо от толкова много адвокати един които да се занимава с гражданска отговорност ли няма и да е от софия ?
stormer
Нов потребител

Мнениеот maria01 » 26 Мар 2007, 16:29

За коя застрахователна компания става дума? мисля, че това е най-важното в случая.
maria01
Потребител

Назад към Общи дискусии