начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Строителна фирма "АРТСТРОЙ" ООД - Бургас

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Строителна фирма "АРТСТРОЙ" ООД - Бургас

Мнениеот Гост » 20 Сеп 2005, 21:54

Здравейте на всички в този форум. Някой може ли да ми подаде някаква информация за тази строителна фирма. Стабилни ли са, качествено ли строят, изпълняват ли сроковете на обектите и т.н. Интересувам се, защото ще започват предстоящ обект и проверявам какви са рисковете. Благодаря ви предварително.
Гост

Мнениеот галина » 21 Сеп 2005, 16:58

Това не е строителна борса, а форум за юристи :lol: :roll:
галина

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2005, 19:56

Пределно ми е ясно ,че това не е строителна борса. Просто попитах, ако някой случайно има информация за тази строителна фирма. По-добре на време да се проучат нещата, да няма после писаници във форума от рода на фирма - пирамида какво да правя сега , или набутан съм как да се оправя.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Сеп 2005, 19:45

галина написа:Това не е строителна борса, а форум за юристи :lol: :roll:
:twisted: :twisted:
Гост

Мнениеот Домакин » 28 Сеп 2005, 11:45

Фирмата е добра. Собствениците и са сериозни хора - единия съдружник е собственик на фабриката за тухли в кв. Сарафово. За качеството на строителството иди виж построената от тях кооперация на ул. "Цар Асен".
Домакин

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2005, 12:53

Пълни мошеници са! На единия собственик миналия ден му забиха 5 кирки в мерцедеса в Бургас, за да го сплашат - голям мошеник бил и мутраген на всичкото отгоре. Лъжат и крадат, не се хващай с тях!
Гост

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2005, 15:27

Anonymous написа:Пълни мошеници са! На единия собственик миналия ден му забиха 5 кирки в мерцедеса в Бургас, за да го сплашат - голям мошеник бил и мутраген на всичкото отгоре. Лъжат и крадат, не се хващай с тях!

Не 5, а 7.
Гост

Мнениеот варианти » 29 Сеп 2005, 17:23

потърси в интернет "бъларска строителна камара". това е доброволно сдружение на строителите от страната; виж регистрацията на строителната кампания в съда; изискай актуално удостоверение за дейносттта; провери в службата по вписванията дали дружеството няма тежести и неизплатени задължения; изискай документите на строителната компания-НДР, БУЛСТАТ, решение на съда; и си отваряй очите при подписването на договора. нищо лошо няма в ези проверки, това е обчайна и правилна процедура. Късмет!!!!!!!!
варианти

Мнениеот Elica Borisova » 05 Окт 2005, 14:10

Познавам добре фирмата /Артстрой/, в момента строят и мои обект, възхитена съм от тяхната работа!Можете да се уверите и да видите някои построени от тях обекти на ул."Княз Борис 67 - една прекрасна кооперация, в к-с М.Рудник до кметството.Фирмата и неините собственици са сериозни и почтенни хора.Аз на анонимни писатели не бих вярвала.Четете вестници за да се убедите, че колата в коята са забити кирки е Audi и е на съвсем друг собственик.
Elica Borisova

Мнениеот Elica Borisova » 05 Окт 2005, 14:10

Познавам добре фирмата /Артстрой/, в момента строят и мои обект, възхитена съм от тяхната работа!Можете да се уверите и да видите някои построени от тях обекти на ул."Княз Борис 67 - една прекрасна кооперация, в к-с М.Рудник до кметството.Фирмата и неините собственици са сериозни и почтенни хора.Аз на анонимни писатели не бих вярвала.Четете вестници за да се убедите, че колата в коята са забити кирки е Audi и е на съвсем друг собственик.
Elica Borisova

Мнениеот Гост » 15 Окт 2005, 14:24

Благодаря на всички Ви за мненията. Притесненията ми бяха ,че фирмата е бургаска, а жилищния обект, който ще строят е във Варна и тук не е позната като име и качесво на строителната дейност. Разгледах снимки в нета на техни обекти в Бургас и Поморие и ми харесаха като изпълнение. Дано в действителност е так
Гост

Относно Фирма "Артстрой"

Мнениеот listopad » 21 Май 2007, 11:36

Искам да знам ,за коя фирма "Артстрой" става въпрос?.Има Артстрой-ООД и Артстрой-ЕООД,и двете са Бургаски фирми,а само едната има филиял във Варна! Казвам Ви това ,защото преди 8 години -Артстрой ЕООД,ни построиха кооперация със страхотно качество.Вече 8 години ,нямаме никакъв проблем.В съседство до нас ,други жилищни згради се оплакват от влага,но ние нямяме този проблем.
В момента до колко знам строят новият комплекс в Бургас "Перла".Имам познат ,който работи в една фирма за врати и от него знам,че те ще слагат вратите на комлекса, и че е изумен от правите стени ,когато е ходил за размери!
Ако Ви трябва информация още ще се поинтересувам!
Следя ги защото също имам друг парцел и се надявам да се договоря с ТЯХ.
listopad
Нов потребител

Назад към Общи дискусии