начало

Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник

до кога???

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

до кога???

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 11:37

Потвърдиха присъдите на медиците ни.
Питам - до кога ще търпим тоя произвол?????
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mokele_mbembe » 11 Юли 2007, 11:44

Какво предлагаш - "Който носи мъжко име и юнашко сърце..." да грабва пушката и да се качва на "Радецки ІІ" на път за Либия ? Нали не си мислиш, че изобщо можем нещо да направим по въпроса ?
mokele_mbembe
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 11:48

mokele_mbembe написа:Какво предлагаш - "Който носи мъжко име и юнашко сърце..." да грабва пушката и да се качва на "Радецки ІІ" на път за Либия ? Нали не си мислиш, че изобщо можем нещо да направим по въпроса ?
докато Ти и Другите мислите по този начин -да нищо не можем да направим.
edit: за 5 мин. темата ми е прегледана от 16 user- и и само едно мнение.... освен моето ето за това говоря. Само един с позиция и тя е на безсилие..... ДЕЕБА!!!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mokele_mbembe » 11 Юли 2007, 11:53

satir написа:
mokele_mbembe написа:Какво предлагаш - "Който носи мъжко име и юнашко сърце..." да грабва пушката и да се качва на "Радецки ІІ" на път за Либия ? Нали не си мислиш, че изобщо можем нещо да направим по въпроса ?

:lol: А ти от кои си и какво мислиш ? Или си като оная ракета `дето космосът й пречи ?
mokele_mbembe
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 11:57

mokele_mbembe написа:
satir написа:

:lol: А ти от кои си и какво мислиш ? Или си като оная ракета `дето космосът й пречи ?
АЗ съм от тези дето знаят че за да извървиш 1000 крачки трябва да започнеш с първата..... в случая се опитвам да ви провокирам да измислим заедно какво бихме могли да направим....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mokele_mbembe » 11 Юли 2007, 12:13

И нещо измисли ли ? Онзи лудия т.нар. "полковник" (впрочем - зет на либийския крал, измел тъста си с т.нар. "революция") НЕ Е РЕШИЛ, НЕ НИ Е ИЗТРИЛ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. Фрашкан с мангизи, петрол, прави си каквото си иска, ще ни смачка като буболечки, но не го е направил, защото е хитрец - сега цяла Европа му се слага, че и "обезщетения" за семействата на децата му обещават... и ще му дадат, защото петролецът му е много-много-много желан. Тъжно но факт - НИЩО не можем да направим...
mokele_mbembe
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 12:51

mokele_mbembe написа:И нещо измисли ли ? Онзи лудия т.нар. "полковник" (впрочем - зет на либийския крал, измел тъста си с т.нар. "революция") НЕ Е РЕШИЛ, НЕ НИ Е ИЗТРИЛ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. Фрашкан с мангизи, петрол, прави си каквото си иска, ще ни смачка като буболечки, но не го е направил, защото е хитрец - сега цяла Европа му се слага, че и "обезщетения" за семействата на децата му обещават... и ще му дадат, защото петролецът му е много-много-много желан. Тъжно но факт - НИЩО не можем да направим...
В тоя/твоя ред на мисли... да ми препоръчаш некоя достатъчно висока сграда за да сложа край на тая мъка, моята....???
или да му са нагъза на полковника щото ного кинти и петрол има или пък нещо друго ...а?
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 11 Юли 2007, 14:03

satir написа: АЗ съм от тези дето знаят че за да извървиш 1000 крачки трябва да започнеш с първата..... в случая се опитвам да ви провокирам да измислим заедно какво бихме могли да направим....

А аз си мисля, че по-скоро трябва да се насочи цялата енергия към правителството- да се потърси сметка за прословутата "тиха дипломация". Нека по-опитните юристи кажат няма ли някаква нарушена разпоредба, отговорност от държавата не може ли да се търси, то е ясно, че на Кадафи ще му накривим ... , но нека някой от нашите държавници да се поизпоти за това...! :evil:

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот sluncho » 11 Юли 2007, 14:14

Сега виждам, че вече били произнесли потвърдителната смъртна присъда на медиците ни в Либия...а за мен днес е много хубав, празничен ден и се надявах и за мъчениците да е такъв, но уви!!!Ужасно съжалявам и наистина ми е мъчително това...Докога наистина...?!!!
sluncho
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 14:49

atanaspetrovmeister написа:
satir написа: АЗ съм от тези дето знаят че за да извървиш 1000 крачки трябва да започнеш с първата..... в случая се опитвам да ви провокирам да измислим заедно какво бихме могли да направим....

А аз си мисля, че по-скоро трябва да се насочи цялата енергия към правителството- да се потърси сметка за прословутата "тиха дипломация". Нека по-опитните юристи кажат няма ли някаква нарушена разпоредба, отговорност от държавата не може ли да се търси, то е ясно, че на Кадафи ще му накривим ... , но нека някой от нашите държавници да се поизпоти за това...! :evil:

Изображение

апа Кадафито да не живее на луната или нинамкъдеси.......
калпавия процес се види отсекъде...... баси и света ако неможе да се обедини за една справедлива кауза..... *** съм го и свет и све....***!!!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 11 Юли 2007, 15:44

satir написа:...... баси и света ако неможе да се обедини за една справедлива кауза..... 'бал съм го и свет и све....ДЕЕБА!!!

Баси-небаси, светът е с парите, а те не са при нас! Светът не можем да оправим, но нашите тихи умници-можем! :lol:

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Назад към Общи дискусии