- Дата и час: 24 Яну 2025, 03:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Търся адвокат
На 25.07 в 02.00 ме спряха полицаи за рутинна проверка ,бях пил,дрегера показа 1.68,дадах кръв но още незнам колко е показала пробата .До сега не съм имал каквито и да е провинения.Уча и работя едновременно.В понеделник ме викат в 7-мо РПУ и ме посъветваха да си взема адвокат.Ако някои може да ми помогне нека пише на ivo_8507@abv.bg .
- ivo_totev
- Нов потребител
Най-малкото, по закон са задължени да ти покажат и да видиш лично показанията на дрегера.
Желателно е в пн да отидеш с адвокат и той от твое име да направи възражение в посочения смисъл, с цел прекратяване на нак.производство. Ако само въз основа на показанията на дрегера (които никой не може да потвърди, че са били такива) се установява, че си употребил алкохол...
На въпрос от две думи - с две думи.
Желателно е в пн да отидеш с адвокат и той от твое име да направи възражение в посочения смисъл, с цел прекратяване на нак.производство. Ако само въз основа на показанията на дрегера (които никой не може да потвърди, че са били такива) се установява, че си употребил алкохол...
На въпрос от две думи - с две думи.
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
Петър І
- uvella
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|