начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Как се кандидатства за дознател в София ?!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се кандидатства за дознател в София ?!

Мнениеот mitnicharia » 14 Ное 2007, 11:22

Искам да попитам как се кандидатства за дознател в София ? 7-мо ме интересува, ако това има значение! Значи какви документи да приготвям, къде да ходя да питам ли или направо да подавам документи? Или се обявява конкурс и ако е така, кога в скоро време ще има ? Имам диплома и провоспособност, разбирам нечовешки НК Филчев все пак ми е бил "преподавател" ;) НПК-то ми куца малко, но за няма и месец ще го знам наизуст, в по-голямата му част! :) И тъй като не разбирам нищо друго освен наказателно, а за прокурор едва ли ще се доредя остава да пробвам при дознателите! Също така ако някои действащи дознатели в момента четат форума ако е удобно да споделят какви пари се взимат, да знам все пак за какво иде реч . . . и дали са доволни от работата, впечетления общо взето!
Помагайте, колеги! :)
Пишете тук или на майл mitnicharia_@abv.bg
Благодаря предварително на отзовалите се!
mitnicharia
Младши потребител

Мнениеот Gabi1 » 14 Ное 2007, 22:31

За конкурси проверявайте на страницата на МВР, наскоро мина подобен. А Колкото до заплатата - ами по-добре си стойте митничар :wink: :lol:
Gabi1
Потребител

Мнениеот mitnicharia » 14 Ное 2007, 22:33

де да бях :(
mitnicharia
Младши потребител

Мнениеот Trapped » 14 Ное 2007, 23:52

На 500-600 лв. започват. Живи да ги оплачеш. :(
Луди хора, донкихотовци.
Аватар
Trapped
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 15 Ное 2007, 03:10

По ника им ще ги познате - и аз от там се водих...
:lol:
А колкото до "Дон Кихотовците" - преценете сами - бори ли ви се с вятърни мелници или напротив? :lol: :wink:
Gabi1
Потребител

Назад към Общи дискусии