начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

ВОДЕНИЧАРОВЩИНИ-идат винаги преди Коледа, като Дядо Коледа!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот julieta_9 » 15 Дек 2007, 16:31

Не мога да разбера защо някои хора толкова ги дразни проф.Воденичаров?От лични впечатления/тази година се дипломирах/ ще добавя,че декана е готин и е направил много в полза на факултета и студентите.И си задавам въпроса ЗАЩО да не продължава да бъде декан,защото някъде пише,че не трябва;защото не става за декан;защото българската дребна злоба кара някои хора да злорадстват по форумите или има и други причини,може би защото декана е рус,или пък има кариес,а ние харесваме за случая брюнети без кариеси???????????
julieta_9
Потребител

Мнениеот mitko6 » 15 Дек 2007, 16:37

Отговорът е един, защото е НЕЗАКОННО! И все още не е изменен ЗВО! За щастие!
mitko6
Потребител

Мнениеот kenn4o » 15 Дек 2007, 18:31

По мое време ПИФ се помещаваше в сградата на Американския университет в България. Сега май вече не е така.
kenn4o
Потребител

Мнениеот Logan » 15 Дек 2007, 20:56

Пак сме в нея сграда.
Logan
Потребител

Мнениеот nadia_yovcheva » 26 Яну 2008, 12:32

8) все още сме в сградата на Американския
моето мнение е,че без проф.Воденичаров,този университет изобщо нямаше да е на толкова добро ниво :wink:
nadia_yovcheva
Нов потребител

Мнениеот hristina_maneva » 29 Яну 2008, 18:56

Здравейте и от мен!
Ще си позволя да напиша и своето мнение по въпроса.
Какво Ви пречи на Вас, че професор Воденичаров отново е декан на ПИФ? Според мен той е Професионалист и изключително благ човек...Винаги гледа в полза на своите студенти и не е връщал студент, отделя време за всеки един от нас!
Аз съм първи курс Право, но вече имах удоволствието да поговоря с него по въпроси, свързани с моя курс, защото аз съм отговорник на курса, и той се отнесе много сериозно към моя въпрос и за пет минути всичко беше решено!
Според мен той е направил много за ПИФ и ще продължава да прави!

Лек ден на всички!
hristina_maneva
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии