начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Кредитор ??

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кредитор ??

Мнениеот sohoho » 29 Яну 2008, 03:08

Първия ми въпрос е кога някой който има да взема пари на дадена фирма става официално Кредитор ?

Втори въпрос. Когато се здобиеш с изп. лист и фирмата е продала всички активи и има само пари на уж по каса какво може да се направи за да се защити интереса на кредитора ?

Трети въпрос каква е ползата за кредитора да се иска процедура по несъстоятелност ?

Моля ви ако имате идеи как да защитим кредитора споделете
много благодаря
sohoho
Нов потребител

Мнениеот Sahiba » 29 Яну 2008, 12:19

Ами хрумва ми една идея! Консултация с колега адвокат :D
Sahiba
Потребител

Мнениеот margaritahlebarova1 » 29 Яну 2008, 16:29

kolega davam vi nasoka po purviq ? koqto shte vi dovede do otgovor na vsi4kite vi vuprosi.otgovorete si koga 1 vzimane stava iziskuemo!
margaritahlebarova1
Младши потребител

Мнениеот sohoho » 29 Яну 2008, 20:11

Аз си мисля ,че кредитор се става официално след решение и потвърждение и от втората инстанция ,и след това може би ще може да се извади и изпълнителен лист но да уточя че аз не съм юрис .
Така ,че бих бил благодарен някой или да потвърди или да каже наистина как е по закон .
благодаря
sohoho
Нов потребител

Назад към Общи дискусии