начало

Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България

Какво ще кажете?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво ще кажете?

Мнениеот Mobby_Dick » 26 Мар 2008, 14:43

Има ли смисъл да се занимавам с това:

Участник съм още от създаването в един "творчески" сайт.
Както след всяко добро начало, нещата еволюираха и постепенно се стигна до тоталитарна деспотична власт, като в някои аспекти дори надхвърля фантазиите ми за такава.
Сайта заприлича на тиранична държава , където администратори са и потребители, и изпълнителна и съдебна власт, надвишаваща собственото си моментно законодателство (вероятно това четка самочуствие). В изпълнителната власт освен тях влизат и миналата през сито група на "своите" хора.
Отдавна съм се отказал там да споделям творби, да влияя на правилата, морала или климата. Тези два месеца обаче (от 19-ти II, 3 Март и досега) на сайта ескалира открита антибългарщина подклаждана от единият админ като юзер, които като единствен свои упорит опонент (на абсурдните си тези) реши да ми види сметката....с цялата си власт, от която се опиянява, че има.

Прочетете темата ми в дир. бг, за подробности ме питайте, или вижте какво са оставили от архива ако има, и ми дайте съвет.
Какви мерки да предприема и точно къде да се обърна?
Надявам се, не съм все още объркал държавата.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=blacklist&Number=1948665260&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

С уважение, Владимир Гюров!
Mobby_Dick
Нов потребител

Мнениеот Mobby_Dick » 26 Мар 2008, 15:35

Мерси.
т.2 е по презумция изпълнена вече :)
т.1 е спорна.
Да търся ли правата си, и имам ли такива според Вас.
Mobby_Dick
Нов потребител

Не са ми известни НАЙІЕФЕКТИВНИТЕ начини

Мнениеот Mobby_Dick » 26 Мар 2008, 17:34

Точно това ми е въпросът.
Всеки способ е ефективен или неприложим взависимост от конкретната среда.
Именно затова реших да се консултирам с най-улегналото, консервативно и балансирано съсловие в страната ни, каквото навсякъде са юристите. По-точно с тези от тях, които освен законодателството и методите за защита на личността, познават и виртуалната среда така добре.
Искам да си сверя часовника - избързва ли или изостава. Искам да разклатя камбаната и да видя, ще чуя ли неиният ек.
Категорично приемам мнението на мнозинството - каквото и да е, и ще съм безкраино благодарен за отделилите време да се запознаят с материята и дадат съвет.

Положителното в цялата работа е, че вече в схеми ми е ясно едно творческо начинание.
Малък труд по въпроса:
Феотдализма в интернет - като първи и неизбежен етап, независим от обществените отношения в реала на съответната територия и опитите му за внедряване в реалността.
Или с други думи: властта в ръцете на средностатистическият човек е нещо много по опасно отколкото в ръцете на които и да е друг.
Глупавият отрано ще го разбереш и отбегнеш....а умният винаги ще слага някаква мярка и праг и на честта и достоинството.

Всъщност май само се опитвам да опровергая последната глава от Библията, и себе си в това огледално произведение, за което правя дълбок поклон на Хр.Смирненски:

ПРИКАЗКА ЗА ПИРАМИДАТА
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=48630
Mobby_Dick
Нов потребител

Назад към Общи дискусии