- Дата и час: 24 Яну 2025, 14:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
[size=18][color=red]ЗА ПЪЛНО ОСИНОВЯВАНЕ И ОСПОРВАНЕ НА БАЩИ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
[size=18][color=red]ЗА ПЪЛНО ОСИНОВЯВАНЕ И ОСПОРВАНЕ НА БАЩИ
АЗ СЪМ САМОТНА МАЙКА , ДЪЩЕРЯ МИ Е НА 10 МЕСЕЦА И СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ДАЛИ АКО ВСТЪПЯ В БРАК И БЪДЕЩИЯТ МИ СЪПРУГ Я ПРИПОЗНАЕ КАТО СВОЯ ДЪЩЕРЯ БИОЛОГИЧНИЯТ И БАЩА МОЖЕ ДА ОСПОРВА СЛЕД ТОВА БАЩИНСТВОТО. КАК ДА ПОСТЪПЯ ЗА ДА НЯМА ТОЙ ПРАВА НАД ДЕТЕТО ЗА В БЪДЕЩЕ?
- iskreto
- Нов потребител
moderiert.
===================================================================
Това , което искате / търсите , се нарича БЕЗПЛАТНА ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ, каквато не Ви се полага !
Обърнете се към адвокат !
===================================================================
Това , което искате / търсите , се нарича БЕЗПЛАТНА ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ, каквато не Ви се полага !
Обърнете се към адвокат !
karanikolov написа: ………………………………………..
А Лютият протестирал срещу безплатните консултации!!!
……………………………………………………………………….
Определено подкрепям ЛЮТИЯ..
law_master написа: …..И ДА ЗНАЕШ ЧЕ ЗА ПИТАНЕ СЕ ПЛАЩА[/b].
zelen написа: .........- поумняването е болезнен процес и насила няма да се случи. Всеки трябва да се опари от безплатната помощ, за да разбере, че безплатно е само сиренцето в капана за мишки.
- Гост
Биологичният баща на детето има ли интерес към него.
Защото по никакъв начин не можете да го спрете, ако иска да бъде баща на детето. Вашият съпруг (бъдещ) може да го припознае, но ако след време истинският му баща реши може да оспори произхода и да иска да му се признае бащинство.
Защото по никакъв начин не можете да го спрете, ако иска да бъде баща на детето. Вашият съпруг (бъдещ) може да го припознае, но ако след време истинският му баща реши може да оспори произхода и да иска да му се признае бащинство.
Понякога истината може да ни избоде очите ....
-
Magnollia - Потребител
Ако в акта за раждане на дъщеря ви не е посочен кой е бащата, вашият бъдещ съпруг може да я припознае. За припознаването не е необходимо да сте женени с припознаващия. Но винаги биологичният баща може да оспори припознаването. Няма как да се избегне това изначало. Семейният кодекс му дава тази възможност, като го оправомощава да предяви иск в едногодишен срок, откакто е узнал за припознаването. А той може да узнае и след много години, ако се е дезинтересирал от дъщеря си.
- Quicksilver
- Потребител
Биологичният баща не е изявявал желание да припознае или да се грижи за детето,но го е посещавал няколко пъти (ако това се разглежда като интерес), в акта за раждане е вписан баща - "неизвестен". Не е оказвал системна финансова или друга помощ. А е бил в течение на събитията около бременността и раждането.
Или казано по народному - живеехме на семейни начала няколко месеца, разделихме се, след няколко дни разбрах, че съм бременна, уведомих го, че ще задържа детето и малко след това той се покри. Когато малката стана на 3 месеца се появи за няколко дни да я види и пак изчезна, сега детето е на 10 месеца, той пак се появи за малко и после пак каза, че не иска да има нищо общо. Та за да не му е толкова трудно да реши какво иска искам да реша вместо него и да дам на дъщеря си стабилна семейна среда , макар и с втори баща.
Благодаря ви за вниманието - колкото до безплатния правен съвет - все пак самотна майка съм - нямам възможност да се консултирам с адвокат и за това се регистрирах тук. :wink:
Или казано по народному - живеехме на семейни начала няколко месеца, разделихме се, след няколко дни разбрах, че съм бременна, уведомих го, че ще задържа детето и малко след това той се покри. Когато малката стана на 3 месеца се появи за няколко дни да я види и пак изчезна, сега детето е на 10 месеца, той пак се появи за малко и после пак каза, че не иска да има нищо общо. Та за да не му е толкова трудно да реши какво иска искам да реша вместо него и да дам на дъщеря си стабилна семейна среда , макар и с втори баща.
Благодаря ви за вниманието - колкото до безплатния правен съвет - все пак самотна майка съм - нямам възможност да се консултирам с адвокат и за това се регистрирах тук. :wink:
- iskreto
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|