- Дата и час: 09 Фев 2025, 14:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТЪРСИ СЕ ВУЙЧО ВЛАДИКА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
мисля че е ясно за какво , като го намериш чупи малко че имам спешна нуждаpoli_g написа:Донна, като на приятелка- какъв ти трябва?
А, че като се замисля май по- важното е за какво?
Последна промяна satir на 25 Юли 2008, 11:18, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Тази тема ме подсети колеги, за един много стар вече виц, още от времето на преустройството.
На еди кой си пленум на ЦК на БКП, нашият любим пръв държавен и партиен ръководител обяснява преустройството: " Какво е другари преустройството? Досега, как беше? Който има вуйчо владика , ще стане поп. Сега другари , след преустройството този почин е отменен , сега, който няма вуйчо владика, няма да става поп."
На еди кой си пленум на ЦК на БКП, нашият любим пръв държавен и партиен ръководител обяснява преустройството: " Какво е другари преустройството? Досега, как беше? Който има вуйчо владика , ще стане поп. Сега другари , след преустройството този почин е отменен , сега, който няма вуйчо владика, няма да става поп."
- sunrise
- Активен потребител
Ок разбираме се така ,първия по време първи по право ,значи аз съм първа на опашката за вуйчо владика вс. други по ред на постовете си във форума
- donna
- Старши потребител
как така не сте имали успех какво говоришcruel_la написа:satir написа:мисля че е ясно за какво , като го намериш чупи малко че имам спешна нуждаpoli_g написа:Донна, като на приятелка- какъв ти трябва?
А, че като се замисля май по- важното е за какво?
Затова с Вили нямахме успех...
толкова малка а вече лъжеш
donna написа::lol: Ок разбираме се така ,първия по време първи по право ,значи аз съм първа на опашката за вуйчо владика вс. други по ред на постовете си във форума
втори съм нали?
-
не говоря за втори и тнт по пост, а по заявена претенция/желание
-
satir написа:не говоря за втори и тнт по пост, а по заявена претенция/желание
Не става броилката е по постове.
- donna
- Старши потребител
Срещу скромен рушвет (пишете на ЛС) мога да поизтрия някой постинг и така да се пренареди опашката
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Виж, Донна, въпросът ти е много сложен
Пишеш, трябва ти вуйчо владика. Да, ама който има вуйчо владика, става поп, а не нотариус. Значи се търси вуйчо владика с нотариални наклонности С леко участие в нотариалния синод. Това от една страна, а от друга- владиката има брада и ще трябва гребенче да я почесваш, че да му станеш любимата племеница измежду другите кандитат роднини- натегачи. Че тоя с третото роднинско място току виж те изпреварил
Пишеш, трябва ти вуйчо владика. Да, ама който има вуйчо владика, става поп, а не нотариус. Значи се търси вуйчо владика с нотариални наклонности С леко участие в нотариалния синод. Това от една страна, а от друга- владиката има брада и ще трябва гребенче да я почесваш, че да му станеш любимата племеница измежду другите кандитат роднини- натегачи. Че тоя с третото роднинско място току виж те изпреварил
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Невероятна
Та вие сте си цяла партия все борещи се за постове многознайковци-партията на груповата еднаквост-ПГЕ
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: Невероятна
Nekonventsialen написа:Та вие сте си цяла партия все борещи се за постове многознайковци-партията на груповата еднаквост-ПГЕ
Аха, ето го и агент- провокатора, тестващ под прикритие общественото мнение
Професия: Служащ
Дали не в министерството на правосъдието
Г-н Nekonventsialen
убедена съм, че от позицията на сладката ви служба е много лесно да се плюе.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Re: Невероятна
Човека много се е впечетлил ,ама не става за вуйчо владика сори.
Писал ми на лична
Nekonventsialen
До: donna
Пуснато на: 25 Юли 2008 11:21 pm
Заглавие: ?
Пост...? Мале мале...Донкеле ,донкеле селска моме...
До: donna
Пуснато на: 25 Юли 2008 11:21 pm
Заглавие: ?
Пост...? Мале мале...Донкеле ,донкеле селска моме...
ЗХАЕХ Я,ОЧАКВАНА Е...
Реакцията ви е отблъснващо солидаризирана,непродуктивна идоказваща каква голяма част от адвокатстващите са станали каста или камарила-жал ми е ,че толкова време сте се образовали за да се превърнете в т а р и к а т и ...А моята работа уверявам ви не включва ни
що от в а ш и я а р с е н а л и г о л е м е е н е.
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
Re: ЗХАЕХ Я,ОЧАКВАНА Е...
Nekonventsialen написа:Реакцията ви е отблъснващо солидаризирана,непродуктивна идоказваща каква голяма част от адвокатстващите са станали каста или камарила-жал ми е ,че толкова време сте се образовали за да се превърнете в т а р и к а т и ...А моята работа уверявам ви не включва ни
Де го чукаш ,де се пука ..........
- donna
- Старши потребител
ЗАБРАВЯТЕ ,
Това не е съдебна зала а ф о р у м във виртоално пространство и се
изказват мнения по определени теми и се коментира
Нали сте сред първите не помните ли? Не е и провинциална вечеринка от времето на текезесетата.Нали?
изказват мнения по определени теми и се коментира
Нали сте сред първите не помните ли? Не е и провинциална вечеринка от времето на текезесетата.Нали?
Благодаря!
- Nekonventsialen
- Младши потребител
poli_g написа:Заблудата е сладко нещо...друго си е то така да изкажеш мнение за корупция/ вЕрно подплатено с нещо и от НК /... разни престъпления и прочие... Да опитваш да демонстрираш, от позицията на анонимността!, различност...
п.п. Колегата Различна не е адресат на този пост.
О, благодаря, Поли. Напълно те подкрепям, само дето не виждам зад постовете на анонимния противник да прозира различност в смисъла, който влагам, а именно различно мнение, подкрепено с аргументи и изразено позитивно. Пък и ако трябва да съм откровена, след първия прочетен пост ми е ясен и прескачам следващите- много текезесарски провинциализъм /както би казал самият той/ лъха от там- задушават ме.
- razli4na
- Активен потребител
gudio написа::oops: Срещу скромен рушвет (пишете на ЛС) мога да поизтрия някой постинг и така да се пренареди опашката
А! И това точно в деня на доклада!
- razli4na
- Активен потребител
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|