начало

Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България

право на семейни добавки

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

право на семейни добавки

Мнениеот pepelanka » 18 Авг 2008, 08:34

Колеги наближава края на отпуската, а все още не съм намерила отговора на по-долу посочената молба.Моля за вашето компетентно мнение

МОЛБА
от Грую Пенев Пенев
стоковед при ПСП"Техноснаб"

Г-Н Началник,
През 19...г. са ожених за една запазена вдовица,която имаше голяма дъщеря.Малко след брака аз я осинових.Моят баща често ни посещаваше и в резултат на това се ожени за дъщеря ми.По този начин дъщеря ми ми стана майка, а баща ми мой зет.Жената на баща ми,т.е. моята дъщеря, която едновременно ми беше и втора майка роди едно момче, което разбира се ми стана брат и едновременно внук.Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря,то жена ми стана баба,тъй като е майка на женатана баща ми.При тези обстоятелства аз съм мъж на жена си и неин внук.
Обаче и жена ми роди дете - момче.То стана шурей на баща ми,понеже е брат на жена му, а на мен стана вуйчо понеже е брат на мащехата ми,която пък ми е дъщеря.По такъв начин аз съм дядо на себе си,тъй като жена мие баба, а аз съм нейн мъж.
Моля най - учтиво да ми отговорите имам ли право на семейни добавки за сина ми т.е. моя вуйчо.
С поздрав: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
pepelanka
Младши потребител

Мнениеот bebitor » 18 Авг 2008, 08:38

Какво чудо стана...
Автор: Черно Фередже

Какво чудо стана с мене и с баща ми,
преди три години умира майка ми,
татко вдовец стана, аз като сираче
и в наща къща тругна друго яче.

Двамата с татко станахме бекяри,