начало

Деяния по чл.172а – чл.172б от НК с ниска степен на обществена опасност Деяния по чл.172а – чл.172б от НК с ниска степен на обществена опасност

Мила Родино,каква интелигентна,адвокатстваща-милиция си имаш

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мила Родино,каква интелигентна,адвокатстваща-милиция си имаш

Мнениеот Nekonventsialen » 15 Авг 2008, 20:18

Тази голяма група "специалисти" едва ли е интересна вече на други освен фен-клуба им или поддържащите ги екипи-интересно е дали вършат противоправни деяния. Нали ? Аз се опитах да поставя на вниманието ви само някои аспекти (най-масовите) от да кажем хипотетични такива деяния като не декларирането на доходи и асистиране при такива деяния,като ненависта към хора които задават лаишки въпроси в този форум и т. н. Група техни ОР (между които и една юристконсултка от Свищов)обаче се нахвърли агресивно ,организирано и последователно срещу мен изнамираики набързо "някакви данни" уж за мен точно по теркя на милицията. Получили или стигнали някакъв IP-адрес и...глупости неприсъщи на ителигентни люде и провомерно живеещи граждани.Вижте ги само какви методи на съпротива използват:обявяват опонинта за психично-болен, за неграмотен или ренегат и непременно за забогатял от тъмни сделки.Познати похвати нали ? Такъв цинизъм от образовани хора във виртуалното пространство не съм срещал а отдавна ползвам Internet. Аз им прощавам,както простих на бащите им и техните съратници защото те ни дадоха (и продължават ) урок как не трябва да се постъпва с нацията,с Родината и останалите,как не трябва да се живее...
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 15 Авг 2008, 22:07

Айде стига пък и ти си се плюнчил тука....
sarbijanac
Активен потребител

Re: Мила Родино,каква интелигентна,адвокатстваща-милиция си

Мнениеот DEKAH » 15 Авг 2008, 22:58

Nekonventsialen написа:Тази голяма група "специалисти" едва ли е интересна вече на други освен фен-клуба им или поддържащите ги екипи-интересно е дали вършат противоправни деяния. Нали ? Аз се опитах да поставя на вниманието ви само някои аспекти (най-масовите) от да кажем хипотетични такива деяния като не декларирането на доходи и асистиране при такива деяния,като ненависта към хора които задават лаишки въпроси в този форум и т. н. Група техни ОР (между които и една юристконсултка от Свищов)обаче се нахвърли агресивно ,организирано и последователно срещу мен изнамираики набързо "някакви данни" уж за мен точно по теркя на милицията. Получили или стигнали някакъв IP-адрес и...глупости неприсъщи на ителигентни люде и провомерно живеещи граждани.Вижте ги само какви методи на съпротива използват:обявяват опонинта за психично-болен, за неграмотен или ренегат и непременно за забогатял от тъмни сделки.Познати похвати нали ? Такъв цинизъм от образовани хора във виртуалното пространство не съм срещал а отдавна ползвам Internet. Аз им прощавам,както простих на бащите им и техните съратници защото те ни дадоха (и продължават ) урок как не трябва да се постъпва с нацията,с Родината и останалите,как не трябва да се живее...

Господине - мястото Ви не е в този форум. Темите Ви са прекалено политически, а тук не е място, в което се обсъжда политика.

Това е проблема...

Желая Ви приятна вечер.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот dinev » 16 Авг 2008, 00:37

Колега, уважавам опита ти да му го обясниш, но дали те е разбрал?! Ти му говориш - то си руча.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 17 Авг 2008, 21:32

advokat__nikolov написа:Това интернет психолозите .......

:lol: Николов, няма такива, вЕрвай ми :wink: Без личен контакт няма психология, а е нещо като "звездите ми го говорят" :D Има и такива специализирани предавания по някои кабеларки - достойно осмивани и по "Господари на ефира" :D - там разни есктрасенси ти казват каква ти била аурата и ти гадаят бъдещето...нещо такова е и с твоите "интернет психолози" :D
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 17 Авг 2008, 21:36

kalahan2008 написа:
advokat__nikolov написа:Това интернет психолозите .......

:lol: Николов, няма такива, вЕрвай ми :wink: Без личен контакт няма психология, а е нещо като "звездите ми го говорят" :D Има и такива специализирани предавания по някои кабеларки - достойно осмивани и по "Господари на ефира" :D - там разни есктрасенси ти казват каква ти била аурата и ти гадаят бъдещето...нещо такова е и с твоите "интернет психолози" :D

Абе това по БНТ го гледам :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
advokat__nikolov

Мнениеот stefka51 » 19 Авг 2008, 01:07

:D Много сте ми сладки !
Бонбончета,бях се затъжила за вас и за благите ви раздумки :lol:
Направо ми олекна ,като видях тези ужасно интересни дискусийки на правни теми :twisted:
Битието не определя ли съзнанието!?...Хайде ,де!
stefka51
Младши потребител

Пак,те

Мнениеот Nekonventsialen » 19 Авг 2008, 09:50

Моля не желая мнения от лица с милиционерски манталитет-аз съм свободен и независим човек и никой не е в състояние да промени това
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Мнениеот balance » 19 Авг 2008, 10:23

Между другото, Nekonventsialen, пише се "юрисконсулт", а не "юрисТконсулт".
balance
Потребител

Мнениеот system » 19 Авг 2008, 10:38

balance написа:Между другото, Nekonventsialen, пише се "юрисконсулт", а не "юрисТконсулт".

А, не знам дали е грешно. В ГПК и други НА пише "юрисконсулт" без Т, но в много решения и определения на ВАС и ВКС е записано "юрисТконсулт".
system
Активен потребител

Назад към Общи дискусии