- Дата и час: 03 Фев 2025, 15:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Луд съм по "Стажантът"
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:diaida написа:Сега, аз едно не разбрах, Иванка ли харесваш или баща й?!
Или Иванка визуално, ама с парите на баща й ...
Или само парите, а Иванка да си я гледа баща й?!
Последното
Аз Иванки колкото искам ще танцуват някъде по яхтите в Монако и ще пием шампанско
Успокои ме! реших, че пак ми изневеряваш с някаква ИВАНКА!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:
Аз, да го ева, почти бях пред криза, но го осъзнах за какво става на въпрос. Повече никога няма да пипам субективната страна на престъплението.Мисля че развих ново мозъчно полукълбо вече
-
palimsest - Активен потребител
palimsest написа:advokat__nikolov написа:
Аз, да го ева, почти бях пред криза, но го осъзнах за какво става на въпрос. Повече никога няма да пипам субективната страна на престъплението.Мисля че развих ново мозъчно полукълбо вече
Не навлизайте дълбоко в субективната страна на престъплението.Опасно е за вашето психическо здраве.
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Миличка, да не си заспала пред компа.
Знам какво сънуваш:
Аз и ти в "Майбах", с бутилка шампанско, след лесно спечелено наказателно дело за стотици хиляди евра Запътили сме се към ресторант "Москва" да празнуваме.
Nikolov Lawyer & Diaida Lawyer
Money, money, money.....
Мадам, отивам да си нанкам, че ме .....всъщност какво ще правя днес.Я
да видим, хммм, а да !
Ще гледам 5 часа Снукър, трябва да прочета една монография за хулиганските подбуди, и ...... да пия някъде бира, но сега лягам и умирам.
Diaida, беше страшно приятно да си бъбря с теб. Вие с К.Павлова сте най-пеканите мадами в тоя форум.
Айде целувки и на двете.Ще ви трябвят за през деня.Това означава късмет, усмивки и.......пари !
И не забравяйте money, money, money...
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Декан, учи се, се сигурно само форума сънуваш по цяла нощ !
Вземи се погрижи за кариерата си, както го направиха онези по-горе. Но вече е късно, Декан.То нямам как да стане, ако стоиш по 20 часа пред компютъра и да раздаваш някакви си съветчета.
Декан, аз ще ти дам съвет
Ако бях на твое място щеще да ме е срам да давам съвети, защото с нищо не мога да се похваля какво съм направил през живота си.
Поне, като не можеш, подкрепи младите.Не, мене, който си избереш от форума.Мене има кой да ме подкрепя.
И стани от компютъра.Захвани се активно с кампанията.
С уважение:
Nikolov Lawyer
Абе ей... ***. Не мислиш ли, че започваш лееекинко да прекаляваш? Внимавай с кого се занимаваш. Това е ПОСЛЕДНОТО МИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.
И внимавай какво говориш за прокурорите. Ама много внимавай...
*** вчерашно!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
"Ако ми делигират (б.м. - това нарочно ли е ?)адвокатски права за един месец ще направя поне 10 000 лв." Адв. Николов
С 10 000 лв. на месец, Николов, как си ги представяш "Майбаси" ( я как добре изглежда написано така ), шампанско, Монако и пр. ?
Преди време нещо за канторка от 70 кв.м. разправяше... Олеле, какво разочарование те чака, майко мила....
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
advokat__nikolov написа:Миличка, да не си заспала пред компа.
Знам какво сънуваш:
Аз и ти в "Майбах", с бутилка шампанско, след лесно спечелено наказателно дело за стотици хиляди евра Запътили сме се към ресторант "Москва" да празнуваме.
Nikolov Lawyer & Diaida Lawyer
Money, money, money.....
И тъкмо, когато денят стана гаден от разправии със строители и брокери, прочетох темата на адвокат Николов
Честно казано, откровено ти завиждам за илюзиите, които имаш. И аз ги имах до втория семестър на първи курс, когато започнах работа
Колкото до наказателните дела за стотици хиляди евра
- laridi
- Младши потребител
dgeorgiev написа::D Николов, какво точно пуши нощес?!
Мисля си, че състоянието му е в резултата на това, че е сгънал на цигарка и е изпушил някоя от тухличките, които чете в комбинация със съзерцание на някоя от снимчиците на хубавата Иванка!
- laridi
- Младши потребител
Николов, ти май нещо си се напушил. Май си сънувал нещо. Абе ти си си чувствителен.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
Адв. Николов: "А това формите на вина са, как да кажа, прости мисловни операции."
Абе момче, не те знам какво и по колко пушиш, ама жълтата книжка вече си я заслужил, поне от мен. Затова, моля те, не се престаравай, ами вземи млъкни най-сетне, моля те...на колене ти се моля...не мога повече...търкалям се вече по земята от смях, ще взема да си предизвикам някоя телесна повреда, ще се чудиш после как да ме обезщетяваш...моля те, ако поне малко сърце и душа са ти останали от толкова пари, СПРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
Абе момче, не те знам какво и по колко пушиш, ама жълтата книжка вече си я заслужил, поне от мен. Затова, моля те, не се престаравай, ами вземи млъкни най-сетне, моля те...на колене ти се моля...не мога повече...търкалям се вече по земята от смях, ще взема да си предизвикам някоя телесна повреда, ще се чудиш после как да ме обезщетяваш...моля те, ако поне малко сърце и душа са ти останали от толкова пари, СПРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
- Ralinko
- Младши потребител
DEKAH написа:advokat__nikolov написа:Декан, учи се, се сигурно само форума сънуваш по цяла нощ !
Вземи се погрижи за кариерата си, както го направиха онези по-горе. Но вече е късно, Декан.То нямам как да стане, ако стоиш по 20 часа пред компютъра и да раздаваш някакви си съветчета.
Декан, аз ще ти дам съвет
Ако бях на твое място щеще да ме е срам да давам съвети, защото с нищо не мога да се похваля какво съм направил през живота си.
Поне, като не можеш, подкрепи младите.Не, мене, който си избереш от форума.Мене има кой да ме подкрепя.
И стани от компютъра.Захвани се активно с кампанията.
С уважение:
Nikolov Lawyer
Абе ей... ***. Не мислиш ли, че започваш лееекинко да прекаляваш? Внимавай с кого се занимаваш. Това е ПОСЛЕДНОТО МИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.
И внимавай какво говориш за прокурорите. Ама много внимавай...
*** вчерашно!
Колега, когато спрете да ме обиждате-спирам и аз.Аз спирам вече!
А относно прокурорите, вземи прочети малко доктрината и виж какво пише.Не ме карай да отварям книгата и да цитирим за техните недостатъци, според Михайлов, Проф.д-р, Димитър.
Аз живея в правова държава и имам право на мнение.Имам право да споделям мнението на доктрината.Това ми е работата, защото съм студент по право и трябва да се уча от професорите, а те никога не грешат.
Препоръчаха ми да прочета следното:
Б.Кръстев: Боже, пази нас от частна прокуратура и следствие: Анатомия на наказателно дело.
Михайлов, Проф.д-р, Димитър
Макашвили, Проф.д-р, Владимир
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Аз живея в правова държава и имам право на мнение.Имам право да споделям мнението на доктрината...... трябва да се уча от професорите, а те никога не грешат.
Боже,колко мъка по тоя свят, Боже!
-
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Палимсест, някои хора им е лесно и приятно да вършат определини неща.Вършат ги и печелят.Други хора им е трудно да вършат определени неща, но въпреки това ги вършат.Осевен това никога не им става лесно и приятно. Е, как да печелиш.
Един ден,дано е по-скоро, сигурен съм, че ще се разберете с другото ти "АЗ",кой да вземе надмощие....е те за тогава ти ги съхранявам тея бисери, дано тогава успееш да обясниш какво си имал на идея,.... до тоя светъл момент, когато
"септември ще бъде май,
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
Земята ще бъде рай -
ще бъде! ",обаче, ще сме в неведине третото ти полумозъчно кълбо какво е искало да каже ...би ли споделил,кога точно спечели първите си парички, от шизофреидната съвокупност от псевдо знания,бутафории и "богат" речников състав ....
-
39 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|