Колега, аз лично нямам знания, като как да ви отговоря на отправения до мен въпрос, след като не сте си активирали опцията ЛС в лекс.
Това, разбирай да пусна тема!, е единственото възможно решение, за да ви кажа- да, две са!Потърсете в сайта на ВАС и ще ме разберете.
п.п. Много моля, модератора- пуснете тема за колегите... как да си оптимизират комуникациите след обновлението на сайта.
Да ме прощавате, но е някак дразнещо- иска се инфо, а то не може да намери адресата си?!?!
- Дата и час: 24 Яну 2025, 21:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За колегата doobref !!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: За колегата doobref !!!
В този ред на споделени мисли- имам технически проблем.
След обновлението и хм изпробване на новите опции" приятел- враг" по пътя на емпиричното познание установих- модератор по презумпция е невъзможно да бъде враг, но при следващия опит един регистриран член на форума изгърмя- системата го прие.
Та, питането ми е следното- как да го махна от вражеската група, че не мога да му чета творенията
п.п. и, да! опитах всичко по пътя на указанията- не става, не работи.
След обновлението и хм изпробване на новите опции" приятел- враг" по пътя на емпиричното познание установих- модератор по презумпция е невъзможно да бъде враг, но при следващия опит един регистриран член на форума изгърмя- системата го прие.
Та, питането ми е следното- как да го махна от вражеската група, че не мога да му чета творенията
п.п. и, да! опитах всичко по пътя на указанията- не става, не работи.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:п.п. Много моля, модератора- пуснете тема за колегите... как да си оптимизират комуникациите след обновлението на сайта.
Да ме прощавате, но е някак дразнещо- иска се инфо, а то не може да намери адресата си?!?!
Малко по-лесно би било, получаването на ЛС да е разрешено по подразбиране, ей там- от администраторския панел, допълнителните права за групата на регистрираните потребители. Утре може и скрийншот да направя, ама сега гледам цар лъв
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Да, именно. Аз проблеми в това отношение нямам, но Беби, дай съвет като как да отстраня моя ...
Както е казал народа- то бива любознателност, ама... в моя случай- прекалих.
Както е казал народа- то бива любознателност, ама... в моя случай- прекалих.
- Гост.
- Старши потребител
Оправих си сътвореното.
- Гост.
- Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|