начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Объркано име

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Объркано име

Мнениеот cordocuvas » 08 Дек 2008, 14:28

Ако ми объркат в вестника името, мога ли да ги съдя и за колко пари.
cordocuvas
Нов потребител

Re: Объркано име

Мнениеот portokal » 08 Дек 2008, 14:31

Ми не знам, ама на мен ми бяха объркали навремето в училищния дневник името и нищо не ми платиха. :P
Ти колко пари искаш и колко даваш, ако объркаш на някой името? 8)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот ianeva » 08 Дек 2008, 14:38

portokal написа:Ми не знам, ама на мен ми бяха объркали навремето в училищния дневник името и нищо не ми платиха доброволно за това. Ама давността вече изтече. :D :P
Ти колко пари искаш и колко даваш, ако си на мястото на вестника? 8)

Ами да, как ще ти платят, ако беше отишла при адвокат, щяха да видят те :lol: :lol: :lol: Вместо да им лепнеш един иск по 45, гледай как минава давността :lol:
Питащият и той да не чака, ами да действа, естествено да се консултира с адвокат. Поне 1 000 000 да иска - в най-лошия случай и да не му уважат иска, поемам грижата да ги нарисувам и да му ги пестна.
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот portokal » 08 Дек 2008, 14:40

Абе, и да не е милион, щях ли поне да си избия джобните за месеца? Не смея да мисля за цялата учебна година. :wink:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот cordocuvas » 08 Дек 2008, 14:48

Колко време е давността, днес го объркаха.
cordocuvas
Нов потребител

Мнениеот ianeva » 08 Дек 2008, 14:49

portokal написа:Абе, и да не е милион, щях ли поне да си избия джобните за месеца? Не смея да мисля за цялата учебна година. :wink:

А, джобните, те за Оксфорд щяха да стигнат. :D Нека приемем, че си на 15, когато това се случва /т.нар момент, "в който пубертета в такава степен е настъпил, че хормоните водят световна война за завземане на територия" - това е цитат от моя приятелка с дете на такава възраст/. След объркването на името ти във вестника /учелещния при това :!: / Никола от петия чин /когото ти публично-тайно харесваш/ обявява, че си най-смотаната в цялото училище и даже не могат да ти запомнят името. Следват невъобразими болки и страдания. Приятелките ти отказват да дружат с теб, поради горните причини. Следва неуспешен опит за самоубийство, разговор с психолог и т.н. и т.н. Още повече, че ти носиш името на любимият си дядо /портокал/, а те да вземат да те напишат "мандаринка", което по злощастно стечение на обстоятелствата е името на баба ти от другата страна, която ти не можеш да понасяш, защото тя се е "отказала от майка ти чрез Държавен вестник".
Останаха и за сватба даже ... :lol: :lol: :lol:
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот cordocuvas » 08 Дек 2008, 14:53

Моето го объркаха в Струмата :P
cordocuvas
Нов потребител

Мнениеот cordocuvas » 08 Дек 2008, 14:56

И никой не ми отговори на въпроса все пак :Д
cordocuvas
Нов потребител

Мнениеот ianeva » 08 Дек 2008, 15:00

cordocuvas написа:И никой не ми отговори на въпроса все пак :Д

Видях в гуглето, че Струма е "всекидневникът на югозападна България". При това положение вдигам мизата на 2 000 000. То къде е училищния вестник на портокал, къде е "Струма". Аааааааа ....
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот cordocuvas » 08 Дек 2008, 15:34

Абе просто се чудя откъде да изкочи некой лев, объркаха ми фамилията с тази на един доктор
cordocuvas
Нов потребител

Мнениеот DEKAH » 08 Дек 2008, 23:54

на мен са ми бъркали името поне 30 пъти. То не бе по вестници, по телевизии...

последно ме объркаха по бнт ино :)

Пари - нема... реклама.. нема - нищо нема.

Пий една вода.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот diaida » 09 Дек 2008, 01:15

Абе, те и моето го объркаха на няколко пъти в Интернешънъл Трибюн ... Изображение
А в Play Boy, представете си, даже снимката ми бяха объркали !!!
Изображение
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Назад към Общи дискусии