начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Как,с какви Формуляри У4ередяване на Асоциация?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как,с какви Формуляри У4ередяване на Асоциация?

Мнениеот lawyerconsult » 05 Окт 2009, 11:31

Как,с какви документи и Формуляри трябва да Учередя Асоциация,и къде трябва да подам документите ?!
lawyerconsult
Нов потребител

Re: Как,с какви Формуляри У4ередяване на Асоциация?

Мнениеот DEKAH » 05 Окт 2009, 12:13

Документи има в интернет. А самите документи се подават в НАП и ДАНС.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Re: Как,с какви Формуляри У4ередяване на Асоциация?

Мнениеот milletti » 05 Окт 2009, 13:35

lawyerconsult ... да не работите на черно?

viewtopic.php?f=5&t=38366&p=367740#p367740

Най-малкото въпросите Ви са зададени по абсурден начин. А и едва ли същите са свързани с Ваш личен казус.
Ако ще консултирате някого, първо прочетете нещо по темата. Чичко Гугъл знае всичко, все пак. Щото едва ли имате ПИС. И си формулирайте въпроса ... Правилно зададен въпрос, правилен отговор. Ако някой въобще реши да Ви отговаря. Че с тоя ник, направо ме комплексирахте. Чудя се дали не е по-редно аз да Ви задавам въпроси, а Вие да ме консултирате. :idea:
От две злини, изберете по-интересната.
milletti
Потребител

Назад към Общи дискусии