начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Къде ще прекарате Нова Година?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Къде ще прекарате Нова Година?

Мнениеот kalinpetrovbg » 28 Дек 2009, 01:32

Хайде като най-новия потребител, да се разпиша и с една темичка. Форумчето е суперско, радвам се, че има настроение тук (одеве се смях като малко дете на няколко от коментарите :) )
Та... къде ще посрещаме новата година?

Аз се чудя за два варианта:

да съм у ВАС или у ВКС
хахах :)
kalinpetrovbg
Младши потребител

Re: Къде ще прекарате Нова Година?

Мнениеот Ivailo5rov » 29 Дек 2009, 10:28

За прекарването..., надявам се да съм жив и здрав и да я прекарам в работа, като предната година.
А за посрещането - вероятно ще я посрещна вкъщи със семейството си. Когато ми се дояде - ям, когато ми се допие - пия... Уморя ли се - прилегна, звънна на тоя, оня, после слушам канонадата и се пазя от рикошети и така...
....................
Тия лекции ме заинтригуваха и ще ги покажа на дъщеря ми, която е пред завършване - остават търговското, мчп и процес и още нещо. В момента е оперирана от сериозен съдов проблем и се възстановява вкъщи. Надявам се лекциите да са съвсем актуални и да се признават от преподавателите й в СУ.
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Общи дискусии